2777
2789

سلام

خانوما من ۲۳هفته و ۵روز هستم وقتایی که به پشت دراز میکشم خیلی بهتر و واضح تر تکونای بچه رو حس میکنم این وضعیت نرماله؟شما هم تجربه شو داشتین؟

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم وقتی مادر ساکن باشه بچه تازه سذوع به تکون خوردن میکنه 

آخه میدونی عزیزم برعکس چیزی که همه میگن اینکه خوراکی شیرین بخوری و به پهلوی چپ دراز بکشی تا تکوناشو حس کنی من بیشتر به پشت دراز که میکشم تکوناشو متوجه میشم پس نرماله

رو پهلوی چپ هم واضحه اما کلا بستگی به موقعیت قرارگیری بچه داره مامانی اینقدر نگران نباش همه چی خوب ...

سونوی آنومالی بریچ بود یعنی ممکنه هنوزم بریچ باشه که این مدلی حسش میکنم؟

آخه میدونی عزیزم برعکس چیزی که همه میگن اینکه خوراکی شیرین بخوری و به پهلوی چپ دراز بکشی تا تکوناشو ...

منم اینجورم میگم شاید بهش اکسیژن نمیرسه اذیت میشه تکوناش زیاد میشه بعد برمیگردم سمت چپ🤦🏻‍♀️😂

منم اینجورم میگم شاید بهش اکسیژن نمیرسه اذیت میشه تکوناش زیاد میشه بعد برمیگردم سمت چپ🤦🏻‍♀️😂

بچه ت سفالیک هست یا بریچ؟

سلام منم گاهی وقتا متوجه میشم اما فعلا ۲۰ هفتم،از شما پایین ترم،اما بیشتر سمت چپ متوجه میشم،حتی سمت راست هم متوجه نمیشم 

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

آخه میدونی عزیزم برعکس چیزی که همه میگن اینکه خوراکی شیرین بخوری و به پهلوی چپ دراز بکشی تا تکوناشو ...

اره عزیزم نرماله حالا من برعکس رو پهلوی راستم بیشتر تکون می‌خورد پهلوی چپ اصلا تکونشو حس نمیکردم 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار