2777
2789
عنوان

مشاور های عجیب نی نی سایت

196 بازدید | 17 پست

توی کلینیک سایت رو نگاه میکردم  یه دختر خانمی نوشته از طرف شوهر خواهرش مورد آزار و اذیت قرار گرفته.

بعد از روانشناس پرسیده به خواهرم و خانواده ام بگم یا نه؟!

خانوم مشاور این جواب رو داده😐

با اطلاع رسانی شما فقط شما مقصر شناخته میشید،و خواهرتون با شدت عشق بیشتر با ایشون ادامه خواهد

با اطلاع رسانی  ، اون دختره مقصر شناخته میشه  و خواهرش با عشق بیشتر به زندگی با همسرش ادامه میده؟!!!!

عجبا! چرا یه مشاور باید همچین استدلالی بیاره؟! 

واقعا اینا مشاورن؟ رو چه حسابی میگه خواهر اون بدخت بیشتر عاشق شوهرش میشه🙄🥴 چرا یه زن از شنیدن چنین تهمتی به شوهرش باید بیشتر عاشقش بشه؟!!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درست گفته چون همیشه میگن کرم از خود درخته 

لابد تو یه کاری کردی که اون اذیتت کرده و اومده سمتت...

و اینکه خواهرش مکانیزم دفاعیش میشه انکار و نمیخواد این مسئله رو قبول کنه که شوهرش بهش خیانت کرده 

در نتیجه به خواهرش میگه حسودیت میشه به زندگیم و تهمت میزنی به شوهرم و به شوهرش بیشتر محبت می‌کنه تا اطرافیان نتونن از چنگش در بیارنش

مشاوره رسما میگه دهنتو ببند طرف ب گوه کاریش ادامه بده یوقت بده نشی😐 مشاورای اینجا هم حتما لیسانسه های کارگاه نرفته خروجی امسالن😒

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡