2777
2789

سلام خانوما 

من پسرم ی سالش

خواهر شوهرم دوتا دختر داره همه بهش میگن ی پسر بیار از اول ک فهمید بچم پسره همش از خوبیای دختر داشتن میگف منم هیچی نمیگفتم الان فامیلای شوهرمم همش مستقیم میگن دختر خوبه پسر بده پسر همش بیرونه دختر دلسوزه از این جور حرفا همشونم دختر دارن ولی بنظر من و فرقی نمیکنه بچه هر چی باشه جونه ادمه چ جوابی بدم که هی نگن من اصلا برام فرقی نمیکنه عاشق بچه ام شوهرمم فرقی نمیکنه هم دختر هم پسر دوس داره چی بگم در جواب حرفاشون ☹️خواهر شوهرمم هر جا میشینه میگه پدر و مادرم منو بیشتر از داداشم دوس دارن 

دختر داشته باشي ميگن پسر خوبه

پسر داشته باشي ميگن دختر خوبه

در هر صورت بايد ي چيزي بگن

بگو براي من فرقي نداره هر دو هديه خدا ان ، خداروشكر راضي ام

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی از هر جنسیتی ایراد گرفت خودش اون جنسیت رو نداره میخاد کم نیاره

چه پسر چه دختر بچه ادمه قلبمه مادر پدره مهم تربیته چه بسا پسرایی که از دختر دلسوز ترن

و چه بسا دخترایی که از پسر بیشتر حامی پر و مادرن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)