2777
2789

مصلن وقتی ب زنی نگا میکنه چی تو ذهنتون میگذره ک دعوا نمیکنین یا گیر نمیدین یا ب روی خودتون نمیارین

یا اگه جایی با زنی زیاد خوش و بش کنه یا رو بده؟ 

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگاه نمی کنه رو هم نمیده

ینی حتی گاهی واسه حرص دراوردنتم نمیکنه؟ 

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

واقعا برام مهم نبود و نی 

چون ضمیرش رو میشناسم 

تا الانم ندیدم نگاه بدی کنه یا زل بزنه 

ولی دیدم خانمهایی که باهاش گرم میگیرن توی صحبت و خودش عادیه 

کاری ندارم لبخند میزنم اون خانم حرفاش تموم بشه همین 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

من کلا برام مهم نیست ببینه حرف بزنه خودش میدونه چون میدونم هرچی گیر بدی بدتر میشه بیخیالم اینم بگم به هیچ مردی اعتماد ندارم برای خودم دارم زندگی میکنم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سعی میکنم واکنش نشون ندم. ولی گاهی مثلا تو اینستا داره میبینه یهو داد میزنم و کتکش میزنم اونم میخنده.

شوهرمن کلا به زن پسر ماشین خونه و هرچیزی که زیبا باشه نگاه میکنه و فقط زن نیست

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐

بنظر من ادم تو مجردی هرطور بوده بوده دیگه ولی بعد ازدواج و تعفهد چه زن چه مرد بخاط رضایت شریک زندگیش باید خیلی رفتارارو کنار بزاره منم به شخصه نمیپسندم اینطور رفتاری رو  نامزدمم بدش میاد من با مرد غریبه بیش از حد بخندم یا رو بدم  بخاطر همین دوتامون رعایت میکنیم