2777
2789

کراتین

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشباع شده ولی مژه بهتره کراتین گازش باعث نارسایی کلیه میشه 

البته شاید برای کسی که مشتری باشه نکنه چون سالی یکباره اما بطور مداوم صددرصد قطعیه

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

شاخه های آرایشگری پول‌ساز هستن اما فوق‌العاده مضرن 

وست من ۱۲سالع سالن داره وضع مالیس عااالیه 

امااا 

واریس داره 

کمر درد داره 

ریه اش حساسه بخاطر بوی تافت ورنگ ودکلره 

گردن درد داره ومچ درد 

الان دیگه خودش کاری انجام نمی‌ده 

پرسنل انجام میدن اما بازم اذیته

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
شاخه های آرایشگری پول‌ساز هستن اما فوق‌العاده مضرن   وست من ۱۲سالع سالن داره وضع مالیس عا ...

من خودمم علاقه مندم به کارای سالن زیبایی ولی اره واقعا سخته اما بین مژه و کراتین مونده مژه ام دقت زیادی میخواد اما همه میگن درآمد کراتین بیشتره