2777
2789

من عصر رفتم حموم یادم رفت کولر رو خاموش کنم اومدم بیرون خونه سرد بود کولرو خاموش کردم ولی بازم موهام هم که خیس بود سرما زد به سرم سر درد گرفتم

شوهرم اومده خونه همه پنجره هارو باز کرده میگم که ببند حس میکنم سرم بیشتر درد میکنه میگه که بخاطر تو بپزم

منم رفتم نشستم اتاق گفتم الان راحت باز کن

الانم صدای تلوزیون خیلی بلند بود گفتم یکم کمش کن

میگه به همه چی گیر میدی خونه منه هر کاری بخوام میکنم

منم عصبانی شدم گفتم تلوزیون رو هم من اوردم اون موقع نگاه نکن یهو قاطی کرد برداشت گفت هیچ کدوم از وسایل هایی که اوردی رو نمیخوام رفت سمت بالکن به زور مانع شدم

خدایا اخه این چه زندگی من میکنم سه روز یه بار دعواس سر حرفای عادی من چیکار کنم

لحنت عادی بود؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهارت ارتباطی تونو بیشتر کنید

مثلا وقتی چند تا گله داری یا درخواست داری با مهربونی بگید

حس میکنم هم شما هم همسرتون بلد نیستید چجوری با هم ارتباط بگیرید

از دنیا بیش از آنچه نیاز دارید٬ برندارید                                                  
مهارت ارتباطی تونو بیشتر کنید مثلا وقتی چند تا گله داری یا درخواست داری با مهربونی بگید حس میکنم ه ...

من اصلا بد نگفتم خیلی معمولی بود حرف زدنم غر نمیزدم که