میگم پسرم همش شیر میخوره و پی پی میکنه میگه شاید شیرت کمه میگم شیر کم میخورد این همه پوشک خیس نمیکرد میگه مغذی نیست شیرت. بنظرت جواب این آدم رو چی باید داد؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا تعریف میکنی عزیزم حالا اول کارههه از الان تمرین کن چیزی رو در جریان نزاری و گرنه بد تر هم میشه
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
مادرشوهرا کلا گوه زیاد میخورن.هربچه ای شیر مادرش مناسب با بدنشه،یعنی هر ویتامینی بدن بچه کم داره تو شیر مادرش هست.این هم یکی از قدرت های خداست.تقصیر خودته که تعریف میکنی.هرچی ام هست بگو عالیه.دراین موارد با پزشک مشورت کن
اصلا با منظور نگفتم آخه گفت چیکار میکنه گفتم هیچی فقط شیر مبخوره و ...اونم اینو گفت
بی منظور هم نگو.. اصلا در مورد مسایل بچه حتی به حالت درد و دل گزارش هم حرف نزن. اگر دفعه ی بعد چیزی گفت بگو من با نظر متخصص پیش می رم. وگرنه الان به لطف تلگرام و اینترنت همه دکترن.. سونوگرافی و آزمایشگاه سرخود هستند.