2777
2789
عنوان

به این مادرشوهر چی باید بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 44 پست

خودت بحث رو یه طوری کشوندی که فقط این جوابو بتونه بده.

اگه می‌گفت لابد بچت مریضه ناراحت میشدی‌.اگه می‌گفت شیر خشک بده ناراحت می‌شدی.اگه می‌گفت شیر نده ناراحت میشدم.

خب بیچاره چی بگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تعریف میکنی عزیزم حالا اول کارههه از الان تمرین کن چیزی رو در جریان نزاری و گرنه بد تر هم میشه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

مادرشوهرا کلا گوه زیاد میخورن.هربچه ای شیر مادرش مناسب با بدنشه،یعنی هر ویتامینی بدن بچه کم داره تو شیر مادرش هست.این هم یکی از قدرت های خداست.تقصیر خودته که تعریف میکنی.هرچی ام هست بگو عالیه.دراین موارد با پزشک مشورت کن

در مورد این مسائل اصلا نیاز به توضیح دادن نیست...کلا این مسائل رو مطرح نکنید تا باعث مداخله نشه

اصلا با منظور نگفتم آخه گفت چیکار می‌کنه گفتم هیچی فقط شیر مبخوره و ...اونم اینو گفت 

چرا اینجوری هستن  هنوز نتونستم درک کنم چرا عروس هارو دوست ندارن  البته یه استثنا هایی هم ...

مشکلشون اینه که شعور حرف زدن ندارن . فهم این که منظور یه جمله ای رو چطوری به طرف بفهموننو ندارن ‌.

اصلا با منظور نگفتم آخه گفت چیکار می‌کنه گفتم هیچی فقط شیر مبخوره و ...اونم اینو گفت 

بی منظور هم نگو.. اصلا در مورد مسایل بچه حتی به حالت درد و دل گزارش هم حرف نزن.
اگر دفعه ی بعد چیزی گفت بگو من با نظر متخصص پیش می رم. وگرنه الان به لطف تلگرام و اینترنت همه دکترن.. سونوگرافی و آزمایشگاه سرخود هستند. 

عیبی نداره به دل نگیر فکر کن مادر خودت گفته

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
مادرشوهرا کلا گوه زیاد میخورن.هربچه ای شیر مادرش مناسب با بدنشه،یعنی هر ویتامینی بدن بچه کم داره تو ...

من اصلا جوری نگفتم که یعنی مشکل داره داشت حالشو می‌پرسید گفتم ماشالا شیر میخوره و پوشک شو کثیف می‌کنه. همین. اتفاقا دکتر میگه کاملا خوبه رشدش