2777
2789

میخواستم راهنمایی کنید برام سفر کاروان خدمات رسانی خوب بود یانه؟؟شما رسیدین  مرز یه شب مهران موندین  لازم پتوی چیزی برا خواب همراه باشه؟ به نظرتون کفش راحتی صندل تابستونی باخودم ببرم که هم تو اتوبوس هم اونجا راحت باشه؟؟ لباس های که میرم حتما همه باید مشکی با‌شه؟  برای اونجا صندل تابستونی خوب هست؟؟ و شما پول دلار گرفتین یا دینار از صرافی ها باید بگیرم یا شنیدم سازمان حج و زیارت؟؟ 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

نه عزیزم مهران جایی برای موندن نداره اینقدر هم شلوغه همه در جا رد میشن از مرز نهایت برای غذا و اب بمونید داخلش 

دینار ببری بهتره 

صندل راحت که بتونی باهاش راه بری چون هوا گرمه کفش میپزی توش 

همه مشکین شما چه رنگی مد نظرتونه؟ تیره باشه ولی همه از دم مشکی هستند 

نه عزیزم مهران جایی برای موندن نداره اینقدر هم شلوغه همه در جا رد میشن از مرز نهایت برای غذا و ...

ممنون عزیزم منم مشکی مدنظرم هست ولی چندتا لباس خنک روشن دارم گفتم‌ ببرم نکنه زشت باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم منم مشکی مدنظرم هست ولی چندتا لباس خنک روشن دارم گفتم‌ ببرم نکنه زشت باشه 

روشن اصلا کسی نمیپوشه قهوه ای تیره مردا دیدم ولی خانما اکثرا چادر مشکی و مانتو و لباس مشکی 

روشن اصلا کسی نمیپوشه قهوه ای تیره مردا دیدم ولی خانما اکثرا چادر مشکی و مانتو و لباس مشکی 

ممنون عزیزم بهم گفتی  پس دیگه روشن هارو اصلا نبرم بیشتر به خاطر گرم بودن هوا نظرم بود

عزیزم بازم اگه نکته ای بود لطف میکنی بهم بگی 

عزیزم بازم اگه نکته ای بود لطف میکنی بهم بگی 

نمیدونم چه تاریخی میری هر چی به اربعین نزدیک بشی شلوغ و معطلی تو مرز زیادتره هوا هم مهران خیلی گرمه حتما بطری اب و لیمو و تخم شربتی و آجیل هم راهت داشته باش  دومین شهر گرم کشوره 

وسیله پتو اینا اصلا نیار نهایت یه زیر انداز سبک اگر جایی خواستید بشینید 

نمیدونم چه تاریخی میری هر چی به اربعین نزدیک بشی شلوغ و معطلی تو مرز زیادتره هوا هم مهران خیلی گرمه ...

عزیزم ان شا الله هفته آینده عازم هستیم. ممنون بابت  راهنمایت 💐

نمیدونم چه تاریخی میری هر چی به اربعین نزدیک بشی شلوغ و معطلی تو مرز زیادتره هوا هم مهران خیلی گرمه ...

عزیزم زیر انداز پس لازم میشه ببرم یعنی ممکنه جای توقف کنه لازم بشه؟ 

عزیزم ان شا الله هفته آینده عازم هستیم. ممنون بابت  راهنمایت 💐

التماس دعا برای شفام بی زحمت دعا کن

نه اون موقع خلوته نهایت مهران معطل بشید که تو ماشین بمونید بهتره کولر داره 

التماس دعا  نه اون موقع خلوته نهایت مهران معطل بشید که تو ماشین بمونید بهتره کولر داره

ممنون عزیزم 💐

التماس دعا برای شفام بی زحمت دعا کن نه اون موقع خلوته نهایت مهران معطل بشید که تو ماشین بمونید بهت ...

چشم عزیزم 💐