2777
2789

جنوبی ام دوستان.

و اینکار رو شروع کردم ، اما هی با خودم میگم بقیه چه فکری میکنن!؟ وضع مالی هم خوب نیست ها در واقع برای نیاز های خودم دارم کار میکنم

وای خیلی هنر زیبایی داری عالیه ادامه بده 

من خوشنویسم و دیوا نویسی هم میکنم یک بار یکی گفت وای حیف این جوون گفتم عزیز من علمشو دیدم تاسف برا چیته 

کلا اهمیت نده و هنرت و ادامه بده 

موفق باشی 

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مگه دزدی می‌کنی عرضه داری کار میکنی

واقعا همین فکر رو میکنن؟ پس چرا وقتی میبینن یا میفهمن کارم چیه و در آمدم از کجاس بد نگام میکنن؟ یا ترحم یا تمسخر و تحقیر

وجهه زشت و بدی نداره افتخار داره یک خانم هنرمند که هر زمان اراده کنه میتونه درامد داشته باشه ☺️

کاااش بقیع هم همین ذهنیت رو داشتن ...

ن ک با رفتارشون آدم رو خرد کنن

واقعا همین فکر رو میکنن؟ پس چرا وقتی میبینن یا میفهمن کارم چیه و در آمدم از کجاس بد نگام میکنن؟ یا ت ...

از نظر من بد نیس هیچ شغلی 

اتفاقا من به خانمایی که دستشون تو جیب خودشونه و تلاش میکنن افتخار میکنم 

طرز فکر پوسیده بقیه چه اهمیتی داره عزیزم

من اینجوری حس میکنم . چون وقتی میفهمن کارم رو خیلی بد رفتار میکنن ، یا اونا که سفارش دارن خیلی بد می ...

خب یا آدمای پرتی هستن و درک هنری ندارن یا بیشعورن. پس از همه یه جور انتظار نداشته باش. 

سفارش دهنده ها هم وقتی میبینی ظرفیت ندارن صمیمی برخورد نکن. یه برخورد حرفه ای و محترمانه کافیه. 

کاااش بقیع هم همین ذهنیت رو داشتن ... ن ک با رفتارشون آدم رو خرد کنن

اهمیت نده نصف بیشتر ادما از حسادتشون یکسری رفتارها رو دارن عده ای هم از روی نادانی وَاِلا کار شما هم مثل خیاطی و خیلی کارای دیگه است تازه خیلی خاصه من که دوست دارم😍

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️