2777
2789
عنوان

مامانای بارداربیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 44 پست

اصلا نگران نباش استراحت کن عزیزم پله خطرناکه من شیاف استفاده میکنم دکتر گفت بهتره پله استفاده نکنی چن روز یه بار مشکلی نداره شماهم نترس دراین حدنیس که برا دکتر بترسی ولی کارای غیرضروری نروبیرون انشاالله به سلامتی بغلش میگیری  

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
مگه سونوی تعیین جنسیت نرفتی؟

چرا رفتم 

نمی‌خوام بدونم بچم پسره یا دختر 

اجیم ک گفت دختر باید بالا تکون بخوره حالاهم ک بچه من پایین تکون میخوره نگران شدم گفتم ببینم یعنی خیلی پایینه خطرناکه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نگران نباش استراحت کن عزیزم پله خطرناکه من شیاف استفاده میکنم دکتر گفت بهتره پله استفاده نکنی چ ...

ممنون گلم ن بابا همش خونم حوصلم پوکید دیگ 

بچت پسره یا دختر 

تکون هاش زیر دله یا بالاشکم 

ممنون گلم ن بابا همش خونم حوصلم پوکید دیگ  بچت پسره یا دختر  تکون هاش زیر دله یا بالاشکم ...

پسره زیردل بالای ناف کنارناف  

من 6 ماهو تموم کردم، خرداد ماه گف جفتم پایینه و سوراخ دهانه رحم و پوشونده، باز تیر گف پایینه... الان ...

خدابرات حفظش کنه ب سلامتی زایمان کنی 

اخ منم دلم میخواد برم بیرون 

میگم از دسشویی فرنگی استفاده می‌کنی 

مامانم اطرافیانم میگن بچه پایینه باید فرنگی استفاده کنی 

ای جانم پس پسر همه جا تکون میخوره این چ مثالی بود اجیم‌زد منو ترسوند گفت خیلی خیلی بچت پایینه دختر ب ...

نه بابا نترس فقط استراحت کن یکی بود طبقه سه بودن گاهی میگفت روزی دوبارهم مجبورشدم پله ها بالا پایین کردم بچشم پایین بود سلامت هم دنیا اومد 

ولی رعایت کن دکترمیگه که رعایت کنی دراین حدنیس که دیگه بترسی

باردارا میگن دعای زن باردار میگیره به حق این شب عزیز توروخدا دعام کنید دیگه زیاد وقت نداریم دعا کنید ...

انشاالله عزیزم ماام مستاجریم خیلی کرایه ها رفتم بالا ایشالاهمونطورک میخوای بشه

خدابرات حفظش کنه ب سلامتی زایمان کنی  اخ منم دلم میخواد برم بیرون  میگم از دسشویی فرنگی ...

فرنگی استفاده کنی بهتره من شیاف استفاده میکنم از دکتر اولا پرسیدمگفت بهتره فرنگی استفاده کنی

نه بابا نترس فقط استراحت کن یکی بود طبقه سه بودن گاهی میگفت روزی دوبارهم مجبورشدم پله ها بالا پایین ...

قبله این کن دکتر بگ‌استراحت روزی دوس بار پله هارا میرفتم پایین پیاده روی میرفتم بیرون میرفتم همه کار میکردم خونه تکونی هم کردم 

ممنون گلم