2777
2789
عنوان

نظر بدین چه کنم

77 بازدید | 13 پست

اگه کسی که دوسش دارین نه عقد باشید نه هیچی 

فقط صرفا قصد جدی داشته باشید و خانواده ها بدونن

ولی دعوا کرده باشید و یه هفته باشه سراغتون نگرفته و شمام بخاطر اینکه به خودتون ارزش قائل باشید سراغش نرفته باشید 

و فردا تولدش باشه تبریک میگین یا نه 

موندم چیکار کنم

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی

تبریک میگم

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره غد خان منتظره تولدش ببینه چکار میکنی

کار خاصی نکن فقط پیام تبریک بده 

که بعدا گله نکنه یادم نبودی

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

الان که دوره آشنایی هست اینجوری میکنید  پس فردا تو‌زندگی این قهر های میشه زمینه قهر های طولانی مدتتون  یه جایی باید تمام کنید قهر رو

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

نه نمیگم برام پیش اومده نرفتم حتی توفضای مجازیم آنلاین نشدم خودش بعد برگشته

یعنی تبریک نگ

دعام کنید کنکورو قبول بشم شیرینیش کمک به بچه های سرطانی مهرانه🌱🌱🌱خدایا تنها پشتیبانم تویی
الان که دوره آشنایی هست اینجوری میکنید  پس فردا تو‌زندگی این قهر های میشه زمینه قهر های طولانی ...

خب چیکار کنم وقتی نیومده سراغم من چرا برم

تبریک به کسی که یهو ولم کرده رفته من که نگفتم

الان بنظرتون این منو ول کرده؟ما دعوا کردیم من آخرش گفتم که نمیخوام ببینمت دیگه نه اون اومد سراغم نه من