سلام دوستان لطفا بیاین و از تجربیاتتون درباره عمل اندومتریوز بگین .. من دنبال یه دکتر خوب تو اصفهان میگردم ولی هنوز نتونستم کسی رو پیدا کنم .. میگن دکتر مریم هاشمی خوبه از اونور ناراضی هم داره .. درمانده شدم چیکار کنم
برو عزیزم.. نوبت روح الامین رو بگیرم شنبه بعد ببینم چی میگه ممکنه تشخیصش عمل نباشه اصلا .. هرچند گرفتن نوبت خیلی سخته .. ولی چاره ای ندارم ... نمیدونم عمل اندومتریوز رو میشه رفت پیش جراح های متخصص یا حتما باید پزشک زنان باشه؟
نه عزیزم بعد خیلی تحقیق و حتی مشاوره با دو تا پزشک خارجی تصمیم گرفتم باش بسازم و مدارا کنم.. هر عمل عوارض خودشو داره و دیگه نمیخوام گرفتار یه درد دیگه بشم
شما شرایطتتون چی هست؟ سن و اندازه کیستتون ؟ من پیش هرکی میرم میگه عمل نمیکنم
من عزیزم اندومتریوز جداره شکم دارم که ربطی به رحم نداره ۳۶ سالمه و دیگه بچه نمیخوام ولی اصلا اعنمادی ب دکترا ندارم بالاتر هم گفتم ترجیح دادم باش بسازم ولی کم کم دارم دچار تردید میشم چون درداش بیشتر شده
دکتر هاشمی اصلا رفتار حرفه ای ندارند و بعد از عمل سنگین من که بخشی مربوط به دکتر مریم هاشمی بود بعد از عمل دارو ندادند و مشکلم سریع برگشت فقط روح الامین در اصفهان چون واقعا بهترین تصمیم رو برای بیمار میگیرند