2777
2789
عنوان

لاپاراسکوپی اندومتریوز در اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 5779 بازدید | 28 پست
من برم نماز،سوالی داشتی بعد جواب میدم.

برو عزیزم.. نوبت روح الامین رو بگیرم شنبه بعد ببینم چی میگه ممکنه تشخیصش عمل نباشه اصلا .. هرچند گرفتن نوبت خیلی سخته .. ولی چاره ای ندارم ... نمیدونم عمل اندومتریوز رو میشه رفت پیش جراح های متخصص یا حتما باید پزشک زنان باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره،من چندساله درگیرم. یه مدت ویزان میخوردم،یه مدت داینوژست،دروسبلین،آمپول دیفرلین،آمپول واریوپیتیل. ...

سلام عزیزم

اگر قصد داشتی عمل نکنید و با داروهای گیاهی درمان بشید میتونم کمکتون کنم بهم درخواست بدید تا راهنمایی تون کنم  مطمئن باشید پشیمون نمیشید

سلام.شما کسیو پیدا کردی برا لاپاراسکوپی؟

نه عزیزم بعد خیلی تحقیق و حتی مشاوره با دو تا پزشک خارجی تصمیم گرفتم باش بسازم و مدارا کنم.. هر عمل عوارض خودشو داره و دیگه نمیخوام گرفتار یه درد دیگه بشم 

نه عزیزم بعد خیلی تحقیق و حتی مشاوره با دو تا پزشک خارجی تصمیم گرفتم باش بسازم و مدارا کنم.. هر عمل ...

شما شرایطتتون چی هست؟ سن و اندازه کیستتون ؟ من پیش هرکی میرم میگه عمل نمیکنم

شما شرایطتتون چی هست؟ سن و اندازه کیستتون ؟ من پیش هرکی میرم میگه عمل نمیکنم

من عزیزم اندومتریوز جداره شکم دارم که ربطی به رحم نداره ۳۶ سالمه و دیگه بچه نمیخوام ولی اصلا اعنمادی ب دکترا ندارم بالاتر هم گفتم ترجیح دادم باش بسازم ولی کم کم دارم دچار تردید میشم چون درداش بیشتر شده

نه عزیزم بعد خیلی تحقیق و حتی مشاوره با دو تا پزشک خارجی تصمیم گرفتم باش بسازم و مدارا کنم.. هر عمل ...

سلام عزیزم شما آندومتیوز جدارشکم داشتین چیکارکردی

منم دارم خیلی درد دارم

من عزیزم اندومتریوز جداره شکم دارم که ربطی به رحم نداره ۳۶ سالمه و دیگه بچه نمیخوام ولی اصلا اعنمادی ...

عزیزم شما ک تحقیق کردی دکتر روح الامین بیمارستان دولتی هم میومدن؟

دیگه واضحا سرِ کین داری ای چرخ

دکتر هاشمی اصلا رفتار حرفه ای ندارند و بعد از عمل سنگین من که بخشی مربوط به دکتر مریم هاشمی بود بعد از عمل دارو ندادند و مشکلم سریع برگشت فقط روح الامین در اصفهان چون واقعا بهترین تصمیم رو برای بیمار میگیرند