2777
2789
عنوان

خرید اقساطی دیجی‌پی

| مشاهده متن کامل بحث + 86951 بازدید | 82 پست
عزمزمه درخواستمو قبول میکنی برای وام دیجی پی سوال دارم نمیتونم گزینه سفته رو پیدا کنم و اینکه باید ...

من الان پست شما رو دیدم

من با چک خریدم

همونجا که انتخاب چک هست سفته هم هست

فرقی نمیکنه کدوم بانک حساب داشته باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از محبتت عزیزم❤️بزودی ملحق میشمانشالله عزیزم🙏🥰🥹

سلام عزیزم 

میخواستم برای خرید گوشی وام بگیرم میشه راهنماییم کنید 

بعد اینکه من تا ی سری مراحل رو رفتم اما میگه اعتبار سنجی شما ناموفق بوده .. یعنی چی ؟

آخه من تا الان وام نگرفتم از دیجی پی باید چکار کنم 

الان،مگر اینکه برف بیادش که بشه آدم ساخت..ی آدم برفی...
سلام عزیزم میخواستم برای خرید گوشی وام بگیرم میشه راهنماییم کنید بعد اینکه من تا ی سری مراحل رو رفتم ...

سلام عزیزم

دی جی پی میاد وضعیت بدهیای بانکی و چک و … رو تو کل سیستم بانکی کشور بررسی میکنه

ببینید چک برگشتی یا بدهی بانکی دارید یا نه؟

اگر هم موردی نیست، فردا یا روز دیگه مجدد اعتبارسنجی رو انجام بدین

سلام من درخواست وام ۲۰ تومن رو زدم رتبه اعتبار سنجیمم بالاعه ۶۶۰ عه چکم دارم و ضامن کسیم نشدم که قسطشو نریزه،قسط عقب افتاده اینام ندارم،ولی توی مرحله اعتبار سنجی قبول نمیکنه منو برای گرفتن وام کسی تا حالا اینطوری شده؟ چیکار باید کرد؟

به پشتیبانیم پیام دادم و زنگ زدم همش حرف تکراری میزنن،حتی بانکم رفتم گفتن مشکلی نیس تو اعتبار سنجیت،حضوریم رفتم شعبه دیجی پی خودشم نمیدونست علتشو،ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه که چیکار کنم لازم دارم وامو تشکر

سلام خوبین منم میخاستم از دیجی پی وام بگیرم شما گرفتین چجوری سفته الکترونیک بگیرم

همونجا هی بری جلو خودش میگ بهت لازم نیس جای خاصی بری برا سفته مشکلی هم داشتی زنگ بزن پشتیبانی بپرس