2777
2789
عنوان

بچه دوم

354 بازدید | 32 پست

سلام دوستان 32 سالم هست

دخترم 16 ماهش تموم شده

بعد هشت سال خدا لطفشو شامل حالم کرد و این معجزه رو بهم داده شوهرم فقط یک برادر داره که از خودش کوچیکتره و فقط دنبال ...

پدرشوهرم خیلی آدم محترم و خوبیه خیلی هم بامن رفتارش خوب و صمیمی هست و ما شهر غریب زندگی میکنیم و 9 ساعت فاصله داریم باهاشون و پدرشوهرم میگه دوستدارم حداقل دو تا بچه بیاری که مثل خودت فهمیده و باشعور باشن .

من نمیدونم چرا همش میترسم بچه دوم بیارم و تو غربت نتونم از پسشون بر بیام الان پدرشوهرم بدجور وابسته دخترمه چون تنها نوه ش هست بنظرتون معقولانه ترین اختلاف سنی چند سال هست؟.من تصمیم خودم اینه چهل سالگی اقدام کنم بهم نخندید ولی باور کنید حسم میگه توانایی شو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بچت۱۶ماهشه زوده ۴۰سالگی ام دیره دخترت ۴.۵سالش شد بیار

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

۳ ۴ سال

بیشتر از این همبازی نیستن برای مادرم سخت تره به نظر من

یعنی فک کن یکی بزرگ شده میخواد بره دانشگاه دومی هنوز کلاس سومه

کی حال داره اخه😐

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اختلاف سنی کمتر از سه سال خوبه‌ 

تا چهل سالت بشه بچه اولت میشه ۱۰ سالش و به زندگی تنهایی کاملا عادت میکنه و بچه ی دوم آرامش و آسایشش رو از بین میبره‌. در ضمن یه دختر ده ساله نیاز به توجه زیاد داره تو سن باوغ هست و اصلا زمان خوبی نیست که محبتی که از پدر و مادرش میگرفته نصف یا حتی کمتر بشه