اوهوم.... اینطوری آدم دلش قرص نیست دیگه... البته که خیلیییی کمک بزرگیه مخصوصا الان
و حتما قبول کن ولی اونحستم قابل درکه و حق داری
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کارش کاملا درسته اگه به نام بچه های دیگه حونه زده اشکال داره ولی در غیر اینصورت بهترین کاره چون دور از جون پدرشوهرت بخواد هم تقسیم بشه به مساوات به همه میدن و حق کسی ضایع نمیشه
من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
یکم استرس دارم ادم ازاینده خبر نداره انشالله ۱۰۰سال عمر کنه اما شانس منه.. میترسم بی خونه بمونیم
بی خونه که نمی مونید عزیزم بالاخره
تو این شرایط هم اجاره لازم نیست بدید و خیلی فزصت خوبی هست و رفاهتونمیره بالا
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
میزنه انشاالله❤بهشون محبت کن بدونن چ عروس گلی دارن انشاالله زودتر هم میزنن بنامتون........البته فک ن ...
😂😂همین خدا زبون چربم نداد به ما من حتی روم نمیشه پدرجون اینا صداش کنم هنوز صداش نکردم🤣کار داشته باشم میرم نزدیک کارمو میگم روم نمیشه اصلا زبون باز نیستم