2777
2789
عنوان

اگه پدرشوهرتون بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 46 پست
همینو موندم فازش چیه

اوهوم.... اینطوری آدم دلش قرص نیست دیگه... البته که خیلیییی کمک بزرگیه مخصوصا الان

و حتما قبول کن ولی اون‌حستم قابل درکه و حق داری

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

کلاهت رو قاضی کن.  اگر خواهر شوهر و برادرشوهر داری، پدرشوهرت برا اوناهم توان خرید داره یا نه؟& ...

دارم اما دخترش ک کوچیکه پسرشم ۱۸سالشه ینی خیلی مونده تا ازدواج کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش کاملا درسته اگه به نام بچه های دیگه حونه زده اشکال داره ولی در غیر اینصورت بهترین کاره چون دور از جون پدرشوهرت بخواد هم تقسیم بشه به مساوات به همه میدن و حق کسی ضایع نمیشه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
اوهوم.... اینطوری آدم دلش قرص نیست دیگه... البته که خیلیییی کمک بزرگیه مخصوصا الان و حتما قبول کن و ...

یکم استرس دارم ادم ازاینده خبر نداره انشالله ۱۰۰سال عمر کنه اما شانس منه.. میترسم بی خونه بمونیم

یکم استرس دارم ادم ازاینده خبر نداره انشالله ۱۰۰سال عمر کنه اما شانس منه.. میترسم بی خونه بمونیم

بی خونه که نمی مونید عزیزم بالاخره

تو این شرایط هم اجاره لازم نیست بدید و خیلی فزصت خوبی هست و رفاهتون‌میره بالا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ماهم خونه، به اسم مادر شوهره،طوری نیست.

مادر شوهر من یکم پول پرسته همش استرس اینو دارم پدرشوهرم که پاش برداشته شه بیاد سهمشو بخاد و واقعا مطمئنم میکنه اینکارو انقد ک پول دوسته😂

بی خونه که نمی مونید عزیزم بالاخره تو این شرایط هم اجاره لازم نیست بدید و خیلی فزصت خوبی هست و رفاه ...

ولی ادم همش استرس داره تهش ک از خودش خونه نداره اما ب نام بزنه خیالمون راحته میتونیم پس انداز کنیم برا چیزا دگ

بااین درامدا مگ میشه خونه خرید..

خلاصه قدربدون براتون میخره دیگه..اونم شک نکن دلایل خودشو داره ک بنام نمیزنه ..بری مستاجری بشینی خوبه یا خونه مفت؟؟؟؟خودتونم انشاالله میتونید بخرید..اونم براشماداره میخره بنامتون هم میزنه بعدها عجول نباش...حداقلش اینه پولی میدادی اجاره برات میمونه

میزنه انشاالله❤بهشون محبت کن بدونن چ عروس گلی دارن انشاالله زودتر هم میزنن بنامتون........البته فک ن ...

😂😂همین خدا زبون چربم نداد به ما من حتی روم نمیشه پدرجون اینا صداش کنم هنوز صداش نکردم🤣کار داشته باشم میرم نزدیک کارمو میگم روم نمیشه اصلا زبون باز نیستم