2777
2789

خب من چیکار کنم

میخوام برم کلاس دهم به خاطر همین شرایط دیگ تجربی و ک بهش علاقه داشتم نرفتم چون پول کلاس میخواد (نگین تو بدترین شرایط هم بخوای درس میخونی چون الان مثل قدیما نیس ، سوالا سخت و قلق حل کردنشون هم باید یکی برات توضیح بده )

حالا میگم چه بسته ی آموزشی بگیرم 

فقط میتونم در حد این بسته ها ک سی دی دارن و کتاب تست و درسنامه و....

و رشته هم انسانی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختره بود کلاس عربی ریاضی می‌داشت با قیمت پایین.تو نی نی سایت دیدم شاید اون بتونه کمکت کنه

خودم هم اگه درسی رو بلد بودم میتونم کلاس مجازی برات بذارم

کتاب هم از کتابخونه بگیر

هزینه ش رو نمیدونی ؟  آخه الا فقط درسنامه س تست و اینا نمیزنه

ببین از بسته ی اموزشی نمیدونم دقیقا منطورت چیه

شما باید کتاب تست مناسب بگیری با درسنامه ی اون پیش بری

و تست بزنی 

این روند درس خوندن سالمه

حالا ممکنه یه مباحثی رو درسنامه رو بخونی بری تو تستا ببینی گیر میکنی یا نفهمیدی

حالا اون قسمت رو فیلم میبینی یا کلاس میری یا معلم میگیری

یه دختره بود کلاس عربی ریاضی می‌داشت با قیمت پایین.تو نی نی سایت دیدم شاید اون بتونه کمکت کنه خودم ...

متاسفانه اکثر این بسته های آموزشی کلیه همه درسارو داره بعضی درس ها رو خوب توضیح میدن بعضی ها رو بد 

نمیشه جدت جدا گرفت 

و اینکه شرایط بورسیه شدن در آزمون های قلم چی رو نمیدونین ؟ 

من معدلم خوبه ولی میگن باید شرایط کالی بد باشه مثلا دانس آموز سر کار بره یا سرپرست خانوار مادر باشه و از این قبیل 

ولی من اینارو ندارم از اون ور بابام هم پول کلاس ها و آزمون ها رو نمیده واسه قلم چی یعنی پولس بده همه رو کتاب میگیرم چون نمیرسه به هر دوش

من یه سری قبلا از این بسته ها داشتم ،صادقانه بگم ، بسته ها زیاد به درد بخور نیستن و پول الکی خرج کردنه ، اگه کلاسای آنلاینم برات هزینه اش زیاده (که باز از کلاسای بیرون خیلی کمتره ) رایگان هست تو کانالا ، دانلود کن و نگاه کن ،مثل خیلیا ...من خودم لفت دادم و یادم نمیاد کانالها رو وگرنه لینک میذاشتم برات 

ببین از بسته ی اموزشی نمیدونم دقیقا منطورت چیه شما باید کتاب تست مناسب بگیری با درسنامه ی اون پیش ب ...

خب من شرایط معلم و کلاس و اینارو ندارم چه کار کنم 

بسته آموزشی منظورم اینه سی دی داشته باشه واسه فیلم ها و کتاب تست و...

متاسفانه اکثر این بسته های آموزشی کلیه همه درسارو داره بعضی درس ها رو خوب توضیح میدن بعضی ها رو بد&n ...

شرایطش رو نمیدونم ولی دوستای خودم که قلمچی بورسیه شدن نه مانسون سرپرست خانوار بود نه خودشون کار می کردن