2777
2789
من باز بابام میگه برو ریاضی هر چی بهش میگم تجربی میخوام گوشش خریدار نیس 

اگه واقعا علاقه داری اجازه نده برای اینده‌ت تصمیم بگیرن

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها پرونده ام رو امروز بردم هنرستان ثبت نام کردم الان پشیمون شدم میخوام یک هنرستان دیگه برم پرونده ام رو میدن بنظرتون؟ 

خودم برم به خودم میدن یا حتما باید والدین باشه؟ 

تو چی می‌دونی از من؟تو چی می‌دونی که اینقدر راحت از من و زندگیم حرف می زنی؟زجرهایی که کشیدم رو کشیدی؟حرف هایی که شنیدم رو شنیدی؟پا به پام تو سختی ها بودی؟مثل من تا پای جون تلاش کردی تا از پس مشکلات بر بیای؟ببين؛ تو دقیقا هیچی از من نمی‌دونی. تو فقط چیزهایی رو می‌دونی که من خواستم بدونی تو از کل شخصيت من یه تصویر نصفه و نیمه توی ذهنته پس غلط میکنی قضاوت می کنی ...️ 
اینقدر عر زدم که بابام گفت هر غلطی میخوای بکن😂 ولی از الان میدونم تقی به توقی بخوره بابام میگه من ...

😂😂😂😂بیخیال بچسب به هدفت 

تو چی می‌دونی از من؟تو چی می‌دونی که اینقدر راحت از من و زندگیم حرف می زنی؟زجرهایی که کشیدم رو کشیدی؟حرف هایی که شنیدم رو شنیدی؟پا به پام تو سختی ها بودی؟مثل من تا پای جون تلاش کردی تا از پس مشکلات بر بیای؟ببين؛ تو دقیقا هیچی از من نمی‌دونی. تو فقط چیزهایی رو می‌دونی که من خواستم بدونی تو از کل شخصيت من یه تصویر نصفه و نیمه توی ذهنته پس غلط میکنی قضاوت می کنی ...️ 
یه چیزی به بابام گفتم خودمم از حرفم پشیمون شدم ولی بعد اون حرفم دیگه از انتخاب رشته م چیزی نگفت💔

حتما الان هم عذاب وجدان گرفتی نه؟😁

بذار بعد ثبت نام که خیالت راحت شد رفتی رشته مورد نظرت عذرخواهی کن

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟
اره احتمالا بدن  ولی با والدین برو به خودت فک نکنم بدن

اخه یکی از دوستام خودش رفت پرونده اش رو گرفت 

نمیدونم چکار کنم😕

مامان بابام نمیاین همرام میگن همینجا برو 

ولی من دلم نمیخواد 

حتما الان هم عذاب وجدان گرفتی نه؟😁 بذار بعد ثبت نام که خیالت راحت شد رفتی رشته مورد نظرت عذرخواهی ...

الان نگفتم تقریبا دو هفته پیش 

روز بعدش عذرخواهی کردم ولی میدونم این حرفمو تا اخر عمرش یادش نمیره بدجور دلشو شکستم 💔

اخه یکی از دوستام خودش رفت پرونده اش رو گرفت  نمیدونم چکار کنم😕 مامان بابام نمیاین همرام میگ ...

نمیدونم بستگی به مدرسه داره مدرسه ما پرونده و کارنامه و هدایت تحصیلی فقط به والدین میدن

منم👌🏻رفتم برا ثبت نام گفتن پیش ثبت نام نداریم هدایت تحصیلی اصلیو گرفتین بیاین

من رفتم مدرسه ای که میخواستم گفت اسمت رو تو اولویت ها مینویسم ولی پرونده که گرفتی بیا ثبت نام قطعی

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)