الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها پرونده ام رو امروز بردم هنرستان ثبت نام کردم الان پشیمون شدم میخوام یک هنرستان دیگه برم پرونده ام رو میدن بنظرتون؟
خودم برم به خودم میدن یا حتما باید والدین باشه؟
تو چی میدونی از من؟تو چی میدونی که اینقدر راحت از من و زندگیم حرف می زنی؟زجرهایی که کشیدم رو کشیدی؟حرف هایی که شنیدم رو شنیدی؟پا به پام تو سختی ها بودی؟مثل من تا پای جون تلاش کردی تا از پس مشکلات بر بیای؟ببين؛ تو دقیقا هیچی از من نمیدونی. تو فقط چیزهایی رو میدونی که من خواستم بدونی تو از کل شخصيت من یه تصویر نصفه و نیمه توی ذهنته پس غلط میکنی قضاوت می کنی ...️
اینقدر عر زدم که بابام گفت هر غلطی میخوای بکن😂 ولی از الان میدونم تقی به توقی بخوره بابام میگه من ...
😂😂😂😂بیخیال بچسب به هدفت
تو چی میدونی از من؟تو چی میدونی که اینقدر راحت از من و زندگیم حرف می زنی؟زجرهایی که کشیدم رو کشیدی؟حرف هایی که شنیدم رو شنیدی؟پا به پام تو سختی ها بودی؟مثل من تا پای جون تلاش کردی تا از پس مشکلات بر بیای؟ببين؛ تو دقیقا هیچی از من نمیدونی. تو فقط چیزهایی رو میدونی که من خواستم بدونی تو از کل شخصيت من یه تصویر نصفه و نیمه توی ذهنته پس غلط میکنی قضاوت می کنی ...️
اره احتمالا بدن ولی با والدین برو به خودت فک نکنم بدن
اخه یکی از دوستام خودش رفت پرونده اش رو گرفت
نمیدونم چکار کنم😕
مامان بابام نمیاین همرام میگن همینجا برو
ولی من دلم نمیخواد