2777
2789
عنوان

مسواکاتونا چندوقت ببار عوض میکنید

151 بازدید | 14 پست

من تازمانی کهنه نشه دور نمیندازم چون ی روز درمیون مسواک میزنم واروم خراب نمیشه  ممکنه تا ۶ ماهم نگه دارم شما هرماه عوض میکنید؟

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مث خودت ولی فک کنم اشتباهه باید زودتر عوض بشن

با این تفاوت که هرشب مسواک میزنم گاهی هم روزها

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

رو مسواک خیلی حساسم . روزی ۳ بار تا دوبار مسواک میزنم . هر ۳ماه میندازم دور

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
منم مث خودت ولی فک کنم اشتباهه باید زودتر عوض بشن با این تفاوت که هرشب مسواک میزنم گاهی هم روزها

اخه من یروز درمیونه درکنارش مسواک برقیم دارم

رو مسواک خیلی حساسم . روزی ۳ بار تا دوبار مسواک میزنم . هر ۳ماه میندازم دور

وضعیت دندونات میگی چطوریه،؟ من زیاد که میزنم حس میکنم اسیب دیده مینای دندون رنگ دندونام از سفیدی رو به شیشه میره یجوری شده

وضعیت دندونات میگی چطوریه،؟ من زیاد که میزنم حس میکنم اسیب دیده مینای دندون رنگ دندونام از سفیدی رو ...

کلا جنس دندونام خوب نیست ‌ مسواو نزنم زود خراب میشه . چند ساره با این شرایط دارم جلو میرم در کنار نخ دندون راضیم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .