2777
2789
عنوان

لاغری و شفافیت پوست

192 بازدید | 15 پست

سلام کسی پایه آب درمانی هست؟

من صورتم جوش میزنه آب درمانی که میگیرم خوب میشه صورتم کنارش ام لاغر میشم 

اگر کسی پایس بیاد بگیریم من از ساعت ۲ ظهر امروز استارت زدم تا ۷ روز میخوام بگیرم 

چاقیم بیخیال زیاد نیست ولی خب صورتم رو اعصابمه 

پایه ها اعلام حضور کنن

خواهشا نصیحت نکنید 🥲

من ۵۲ کیلو بودم یهو ورم کردم الان شدم ۵۴،۵۵ کیلو صورتم از ی ور داغون شده دارم دیوونه میشم 🥲😭 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط آب و دمنوش های بدون کالری بخوری ضعف کردی کمی عسل افت فشار کردی کمی نمک

منم هم جوش میزنم هم تپلی هستم 🤣🤣

من از الان شروع کنم ؟

هروز گزارش بزنیم اگه موفق شدیم بدون کلک ؟نظرت؟

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
منم هم جوش میزنم هم تپلی هستم 🤣🤣 من از الان شروع کنم ؟ هروز گزارش بزنیم اگه موفق شدیم بدون کلک ؟ ...

میخوای بزاریم از فردا صبح ناشتا استارت بزنیم؟

چون این رژیم روزی ۱ کیلو کاهش داره فک کنم ما از نصف روز شروع کردیم چیزی کم‌نکنیم بیا از فردا که پنجه پنج هست استارت بزنیم 

نظرته؟

درخواست دوستی ام میفرستم برات اینجا خصوصی درارتباطیم باهم فعلا یک هفته اگر توان داشتیم تاثیر دیدیم ۱۰ روز خوبه اینطور؟