2777
2789

سلام دوستان چون خودم دقیقا هفته پیش با استرس اینجا دنبال درمان میگشتم گفتم تجربمو بگم همسر من آلرژی فصلی داشت و بهار عطسه میکرد که با یه آمپول ضد حساسیت خوب میشد حدود دو ماه پیش یه کیست مویی داشت که لیزر کرد و دکتر بهش آنتی بیوتیک های قوی داد و مشکل ما شروع شد بدن همسرم ضعیف شد و دائما مریض بود تا هفته پیش بیرون بودیم که یهویی بدنش شروع کرد به خاریدن قرمز شدن و باد کردن تمام دست پا و کمر و شکمش ما سریع رفتیم درمانگاه و قرص و آمپول داد خوب شد و خوش خیال که تموم شد فردا دوباره نزدیک ظهر همین علائم برگشت در عرض یه ربع بدنش همون حالت میشد باز رفتیم درمانگاه و بی فایده بود دیگه خیلی عذاب آورد بود و رفتیم بیمارستان پوست رازی بهش یه عالمه قرص دادن که موقتی خوب میشد و شبش اوج بیماری بود که نصف شب علاوه بر بدنش سرش و چشماش و لبش باد کرد و انگار زنبور نیش زد من خیلی ترسیدم و اورژانس اومد برد بیمارستان که اصلاااا بلد نبودن باید چیکار کنن و با رضایت خودمون مرخص شد ما عرق کاسنی خاکشیر و هرچیییی که فکر کنید دادیم و خوب نشد تا روز شنبه که رفتیم کلینیک آلرژی خورشید یه خانم دکتر بود تا عکس بدن همسرمو دید گفت کهیر حاد هست و ربطی به مواد غذایی نداره به خاطر اون آنتی بیوتیک ها بدن واکنش نشون داده واقعا خیلی وقت بود که دکتر کاربلد ندیده بودم با سه چهارتا قرصی که داد از همون روز علائم همسرم خیلییی کم شد و بعد دو روز کاملا خوب شد اینجا خیلیا رو دیدم که میگفتن چندماه و‌حتی چند سال درگیر بودن و واقعاااا عذاب اور و ترسناک بود خدا اون خانم دکتر رو حفظ کنه واقعا همسرمو نجات داد گفتم تجربمو به شماهم بگم

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب خودش نمیدونسته حساسیت داره به آنتی بیوتیک؟

حساسیت نبوده انقدر آنتی بیوتیک ها بدنشو ضعیف کرده بودن که بدن ایمنیشو از دست داده بود و اینجوری خودشو نشون داد

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
خداروشکر. برادر منم چندوقته گاهی رو بازوهاش و...همین حالت قرمز میشه و میخاره، سیتریزین میخوره بهتر ...

اگر خیلی اذیت بشه هرکاری میکنه که خوب باشه ما واقعا چند شب از ترس اینکه حالت ها برگرده خواب و خوراک نداشتیم خیلییی روزهای بدی بود

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
حساسیت نبوده انقدر آنتی بیوتیک ها بدنشو ضعیف کرده بودن که بدن ایمنیشو از دست داده بود و اینجوری خودش ...

عزیزم اینا حساسیته...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
عزیزم اینا حساسیته...

دکتر میگه حساسیت نیست اولین بارش نبوده که آنتی بیوتیک میخورد قبلا خورده بود اینبار بدنش ضعیف بود و بعد قطع کردن آنتی بیوتیک اینجوری شد اونجا کلینیک آلرژی بود اما گفت اصلا این حساسیت نیست و تست آلرژی هم نگرفتن از همسرم گفتن عامل بیرونی نداره تو بدنش بوده که کاملا هم درست بود 

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴
دکتر میگه حساسیت نیست اولین بارش نبوده که آنتی بیوتیک میخورد قبلا خورده بود اینبار بدنش ضعیف بود و ب ...

حتما سم تو بدنش زیاد شده اینجور شده

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اگر خیلی اذیت بشه هرکاری میکنه که خوب باشه ما واقعا چند شب از ترس اینکه حالت ها برگرده خواب و خوراک ...

سلام دوستم ھستی ھنوز تو سایت ؟من یک خانمم و با مشکل ھمسر شما دقیقا ھمینجوری با انتی بیوتیک شروع شد یکسالو نیمہ درگیرم عاجزم کردہ من ھمدانم این کیلینیک تھرانہ ؟توروخدا توروخدااا میشہ اسم داروھای ھمسرتو بگی من بگم دکتر بنویسہ برام معجزہ بشہ منم خوب بشم 

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
سلام دوستم ھستی ھنوز تو سایت ؟من یک خانمم و با مشکل ھمسر شما دقیقا ھمینجوری با انتی بیوتیک شروع شد ی ...

بخدا قصد اذیت ندارم دوست گلم فقط لطف کنی بگی چی داد بھش دکتر 

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
سلام دوستم ھستی ھنوز تو سایت ؟من یک خانمم و با مشکل ھمسر شما دقیقا ھمینجوری با انتی بیوتیک شروع شد ی ...

سلام.ببخشید اگه هنوز این مشکل رو دارید وحل نشده برید پیش خانم دکترمژگان  محمدی خیابان بوعلی ایشون متخصص هستند ومن جواب گرفتم .دکتر سلیمی تخصص طب اورژانس هم خوب هستن .