سلام بچها کسی میدونه هزینه دکتر زنان بدون دفترچه چقدره؟توسایت خوندم خرما سیاه دونه برای عفونت دل درد خوبه ولی این ماه پریود شدم قطع نمیشه نزدیک 20روزبیشتره وسطش یکی دوروز قطع شده بود دوباره شد تمام لگنم دردمیکنه نمیدونید چی خوبه براش
اگه تلگرام دارید، ی گروه تلگرام هست، خانوم طب سنتی خوندن کاملا راهنمایی میکنند و اگر مشکل خاصی باشه حتما میگن که دکتر برید...
هزینه هم اصلا نمیگیرن..
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید. هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای. #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.