2777
2789
عنوان

تاپیک میزنید هی نفرین نکنید

113 بازدید | 12 پست

بابا نمیدونم چرا وقتی ظرفیت ندارید تاپیک میزنید بعدم تا یکی نظر مخالف میده سریع میگید قضاوت کردی و نفرین میکنید زشته خدایی این کارا 

تاپیک میزنید ظرفیتش رو هم داشته باشید 

خدایا شکرت

همون تاپیک خانم متاهل که پز خواستگارشو داد میگی😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لینک بزار لطفا

ولش کن همه رو بسته بود به نفرین

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

انشالله خدا هممون به راه راست هدایت کنه و از دست چنین آدم هایی دور دور باشیم....

نمیدوننن که نفرین اولش به خود آدم بر میگرده/:

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
ی سریا یه دردی تو دلشون هست دیدم تو نی نی سایت به جای دلداری میان طرفو میکوبن یا میگن انتخاب خودت بو ...

خب عزیزم دلیل نمیشه نفرین کنیم که هرکسی هر رفتاری نشون میده شخصیت خودش رو میرسونه 

خدایا شکرت
امروز تاپیک زد؟برم ببینم کیه

حالا میذارم لینکو انگار خیلی کنجکاوی😁

امروز تاپیک زد؟برم ببینم کیه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11644901/واکنش-مادر-شوهرم-به-خواستگار-بعد-از-ازدواج-من?page=1