2777
2789

یه مدته به خانوادم گفتم پول بدین میخوام دماغم عمل کنم...

میگن نمیخواد... ۲۰ میلیون پول بیزبون رو تو دماغ تو خرج  نمیکنم

گفتم پس نصفشو بدین  بازم میگن ۱۰ تومنم پول کمی نیست...

خیلی دلم شکست.. 

یه روز دیگه بهشون گفتم صابونم تموم شده بریم یه صابون برام بخرین ... باز گفتن خبری نیست با همون صابون گلنار. تو حموم صورتت بشور💔💔💔💔💔💔💔

خانوادم فقیر نیستن اتفاقن خیلی هم پولدارن  اما روی من هیچی خرج نمیکنن...منو دوستم ندارن..

پدرم که عین شمر افتاده به جون من.. فقط تو خونه بامن دعوا میکنه.. سر لج افتاده باهام..

همینجوری میپره میره توحموم بعد میاد بیرون بمن میگه تو  خجالت نمیکشی آب حموم و خنک کردی؟چهارساعت تو حموم میری فک نمیکنی آبو زیاد باز نزاری آبگرمگن خامکش میشه 

(اینا رو با داد فریاد درحدی که بیاد منو بزنه میگه)

بمن تهمت زد درحالی ک من حموم نرفته بودم

این یه نمونش..

داداش کوچیکم خرابکاری میکنه  با من دعوا میگیره بخدا مثل این روانیاست

اصلا منو چشم نداره ببینه

اصلا چشم نداره من تو خونه یچی بخورم!البته مامانمم همینه

..خیلی از دست پدرم ناراحتم اون روزایی که میگفتم بابا پول بده برم دماغم عمل کنم مامانمم بیشتر پرش میکرد بهش پول نده... درجا با پدرم رفتن طلا فروشی یه انگشتر ۲۰ میلیونی  برا خودشون خریدن!!💔

شما برامن پول ندارید ۱۰۰ هزار تومن پول صابونم ک بدین..

اما برا زنت ۲۰ میلیون جیرینگی کارت میکشی؟

خدایا منو میبینی؟ خدایا من از خودت میخوام تو زندگیم انقدر کمکم کنی انقد رزق و روزی بمن بدی....انقد خوشبخت و عاقبت بخیرم کنی

که دیگه منت بنده هاتو نکشم...

این پدر نیست شمره از خدا میخوام بخاطر همه بدی هایی که در حق من کرده  خدا تو زندگیم منو سربلند کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اون قسمتش ک گفتی پول داره برای زنش ۲۰میلیون طلا بخره 🤣 طبیعتا اون زنشه و دراخرهمون براش میمونه وبرا اون خرج نکنه براکی کنه 😅 عزیزم انقد سخت نگیر خدا بزرگه و انشاالله به وقتش بینییت عمل میکنی 

همین الان منم داشتم فریاد میزدم که ای خدا دستمو بگیر تا عاری از منت بقیه بشم برای خودم کسی بشم و روی ...

ایشالا میرسه اون روزی که خوشبخت بشی آجی

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...

وایسا ببینم تو که تو تایپیکای قبلیت گفتی شوهر دارم نمیدونم مادرشوهرم فلان کرده میشه حامله هم شد رفت دانشگاه و.. 

ما خودمون قناری و رنگ میکنیم جای طوطی میفروشیم برو یکی دیگه رو سیاه کن