2777
2789

من خودم یک بار با نامزدم خونه تنها بودیم داشتیم فیلم میدیدیم سرش درد میکرد منم گفتم چایی براش درست کنم خوب شه😎حالا همیشه چایی دم میکنما ایندفعه نمیدونم جو‌گرفته بودم یا چی برای دو نفر ۴-۵ تا قاشق چایی ریختم😐😂وقتی چایی رو اومدم بریزم دیدم رنگ قیرههه🥲😂یه عالمههه آب ریختم روش بازم رنگش تیره بود و تلخخخ

در قوری رو باز کردم دیدم تا نصفههه پر چاییه😂خلاصه چایی رو بردم براش بنده خدا تا نصفه بیشتر نتونست بخوره😂هیچیم نگفت ولی الان بهش فکر میکنم از خجالت آب میشم🥲🤣آخه دختر شوهر کردییی بعد یه چاییو اینجوری دم میکنی؟😑😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی عمم موقع دست دادن بهش قشنگ ۵ دقیقه دستم دراز بود سمتش و اون حواسش نبود😐 تو فیلم عروسیم افتاده :/

بگو ‌لامصب دستت و برمیداشتی وقتی نمیدید 

عین هوشنگ تو شمعدونی

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نامزد بودیم 

خاله و مادرش اومده بودن یادم نیست چرا

خبر نداشتم😢تازه از خواب عصر بیدار شده بودم با مو شلخته و تاب و شلوارک رفتم بیرون دیدم زل زدن بهم😢😢خیلی بد بود سریع پریدم تو اتاق یکم به خودم رسیدم رفتم بیرون سلام و علیک،، خاله لبخند معنادار میزد😒😒😒اخر گفت هر روز عصر میخوابی؟ 😒😒😒ابروم رفت در کل😢

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

عروسی دخترعموم دی جی گفت خاله های داماد بیان وسط منم مث احمقا رفتم یکی نبود بهم بگه اخه اسکل تو خاله دامادی؟فک کنم تو فیلمشونم هستم بعد رقصم بلد نبودم فقط دست میزدم😂

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

عروسی عمم موقع دست دادن بهش قشنگ ۵ دقیقه دستم دراز بود سمتش و اون حواسش نبود😐 تو فیلم عروسیم افتاده ...

واییی😂منم یه همچین فیلمی ازم هست😂میخواستم با پسر برادرم برقصم اومدم دستشو بگیرم که بچرخم اون نگرفت و ول کرد رفت و من چند دقیقه همونجا با دست بالا موندم🥲😂😂

واییی😂منم یه همچین فیلمی ازم هست😂میخواستم با پسر برادرم برقصم اومدم دستشو بگیرم که بچرخم اون نگرفت ...

🤣

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یبارم عروشی داییم ذوق داشتیم سه شبانه روز رقصیدیم و نخوابیدیم روز عروسیش اینقد خوابم میمومد هذیون میگفتم😢یادمه به پدرم گفتم وایییی برو عشقمو صدا کن بیاد بغلم کنه دلم براش تنگ شده،، پدرمم سرشو مینداخت پایین

یادش میفتم دلم میخواد بمیرم

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

بعد عروسی همون دختر عموم  من راهنمایی بودم صورتم پر موهای مشکی بود جوری که رنگ پوستم خیلی تیره دیده میشد و خیلی سیبیل داشتم برداشتم موهامو با اسپری صورتی کردم بعد ابروهامم برداشتم و خیلی حس شاخی مکردم اومدم یه خط چشم گربه ایم کشیدم وای دلم میخواد فیلم عروسیش گم بشه

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

منم چایی اینجوری دم میکنم چای تریاکیی بقول داییم چای لاهیجانه هرچی میریزم طعمش خوبه باز

این چای ایرانی نبود🥲😂خودم خندم گرفته بود اونم چی حالا نامزدم از این آدمای کدبانو بود که هروقت میومد خونمون خودش وایمیساد کته کبابی چیزی درست میکرد😂