2777
2789
عنوان

ابراز دلخوری از همسر

1931 بازدید | 41 پست

سلام خانوما شما وقتی از همسرتون دلخور یا ناراحت هستین یا انتقادی دارین چجوری ابراز میکنین؟نه غر زدن رو دوست دارم نه قهر کردن چون به نظرم جفتش عوارض بدی داره تو رابطه ،خیلی ممنونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیذارم از اون موضوع دو روز بگذره 

اول چند ساعتی صبر میکنم که خودم اروم بشم 

زمانی که دیدم موقعیت مناسب هست میگم میشه حرف بزنیم 

بعد میگم من از این حرفت یا حرکتت دلخور شدم اگر اشتباه فهمیدم بهم توضیح بده که سوتفاهم نشه 

( قهر نکن،بی محلی هم نکن 

عادی مشکلت رو بگو که با حرف حل کنین 

بچگونه نرو جلو🤍)

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من سکوت میکنم از سکوتم میفهمه بعد میخوام توضیح بدم کلی خصوصیات خوبش میگم بعد میگم فقط اگه این ایرادو ...

اینم روش خوبیه 

احتمالا خانم خوش انرژی هستی که سکوتت جواب میده

اگه دلخوری از خانواده دوستش باشه یا دلخوری کوچیک باشه خیلی عادی و معمولی سرصحبت باز میکنم

یا قاطی صحبت های دیگه دلخوری و پیش میکشم زیاد کشش نمیدم میگم و میگذرم

ک تصور نکنه دادگاه و به سلابه کشیدم

اگه زیاد ناراحت شده باشم یه بحث اساسی شروع میکنم و تک تک رفتارهامون رو تجزیه تحلیل میکنیم در اخر ایشون عذرخواهی میکنه چون به نسبت من ناپخته تره وتازه انگار متوجه رفتارش میشه

نمیذارم از اون موضوع دو روز بگذره  اول چند ساعتی صبر میکنم که خودم اروم بشم  زمانی که دی ...

متاسفانه پوستشون خیلی کلفته مردا

البته منم هیچوقت حرفمو با عصبانیت و بی احترامی نمیگم

متاسفانه پوستشون خیلی کلفته مردا البته منم هیچوقت حرفمو با عصبانیت و بی احترامی نمیگم

خیلی خوبه 

عادت میکنن که با صحبت کردن مشکل رو حل کنن 

اروم اروم

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من سکوت میکنم ولی نه با ادا و قهر و...کارامو انجام میدم خیلی اذیت میشه ،چون تو حالت عادی شلوغ وپر حر ...

خیلی خوبه 

منم با این روش جواب میگیرم اما اشکالم اینکه یادم میره زود 

انگار نه انگار 

زودی عادی میشم