2777
2789
عنوان

سزارین اختیاری مشهد

2737 بازدید | 30 پست

سلام خانوما. میشه لطفا بگین چه دکترایی و چه بیمارستانایی توی مشهد سزارین اختیاری انجام میدن؟؟چهار ماهمم تموم شده ولی خیلی از پزشکا و بیمارستانا قبول نمیکنن.ممنون میشم راهنمایی کنین

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.
سلام عزیزم الهه جدی قبول میکنه بنت الهدی  مادر و مهر فک کنم میشینه برا بنت الهدی گفت انجام میدم ...

چه خبره سی‌تومن😑

زایمان سزارین بنت الهدی ۱۶ تومنه 

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو‌پیش دکتر فاطمه توسلی 

بنت الهدی و مهر میره بهش بگو سزارین میخوام‌ سزارینت میکنه و اصلا هیچ‌پول اضافه ای نمیگیره 

قبلا که نمیگرفت الانم فکر نمیکنم بگیره 

و ما توفیقی الا بالله🤍✨

یادمه قبلا مهرگان فقط انجام میداد

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
سلام عزیزم الهه جدی قبول میکنه بنت الهدی  مادر و مهر فک کنم میشینه برا بنت الهدی گفت انجام میدم ...

عزیزم من پیش غلامی رفتم اونم بنت الهدی س گف بیمارستان مجوز نمیده.حالا نمیدونم پس چجوری بضی دکترا پشت هم سزارین میکنن

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.

بنت الهدی میگن نمیزارن که.دکتری که رفتم گف شانسیه.الهه جدی کارش خوبه؟شما رفتین یا میشناسین؟

چه خبره سی‌تومن😑 زایمان سزارین بنت الهدی ۱۶ تومنه 

اره ب منم غلامی گف اگه شانست اون ماه اخر بیمارستان اجازه بده ۳۵ ملیون حداقل در نظر بگیر

برو‌پیش دکتر فاطمه توسلی  بنت الهدی و مهر میره بهش بگو سزارین میخوام‌ سزارینت میکنه و اصلا هیچ ...

کارش خوبه؟؟مرسی حتما پرس و جو میکنم

بستنی و هندونه اینا زیاد بخور وزن بچه‌ات بالا باشه راحت سزارینت میکنن

وای تا اون موقع دیدی نرفت من از الان دارم خواب زایمان میبینم.عمرا نمیتونم.

وااای چه قیمتایی، من سال 99 زایمان کردم بیمارستان خصوصی، اتاق خصوصی ماما همراه، همه چی شد 6500

پولش ب کنار.قبول نمیکنن لعنتیا