2777
2789
عنوان

صابخونمون خیلی بی انصافه

231 بازدید | 20 پست

سلام ی سال مستاجرم داریم خونه میسازیم ی ماه مونده به سالم گفتم اگه امکان داره ۲ ماه فرصت بدین ک خونم تموم بشه برم خونه خودم اینم به بنگاه گفته باید به سال جدید کرایه بدن ما برجی ۲۱۰۰ کرایه میدادیم بنگاه گفت خیلی ک باشه خونش برجی ۵ تومن هست امشب براش واریز کردم زنگ زده با ی تندی ک باید ۱۵۰۰ دیگه واریز کنین و قرارداد نبستین و .....ی جوری پرید بهم منم گفتم برو شکایت کن اصلا باید ۲۰ درصد اضاف میکردی خدا الهی همه رو از مستاجری نجات بده تا خود بنگاه زنگ زد گفت برین شکایت کنین اصلا خونش اینقدر نیست ک میگه من خیلی گفتم ۵ تومن هست تازه پونزده ساله ک دست این  خود بنگاه میگه هار شده 

تا شکایت کنه خونت اماده شده رفتی 

اره خواهرمم میگه ولی واقعا چرا اینجورین داشتم فک میکردم من ک خداروشکر دارم میرم خونم ولی خیلی سخته با بعضی صابخانه سرو کله زدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی از صابخونه ها خیلی بی انصافن ما صدتومن پیش داده بودیم با ماهی سه و هفتصد چند روز پیش اجاره رو ک ...

اصلش باید ۲۰ درصد باشه بنگاهی گفت بعد گفت چون هیچکس رعایت نمیکنه من اخرش بهتون گفتم ۵ تومن واریز کنین این دیگه خیلی پروی

نگو که جیگرم خونه

ما یساله اومدیم اینجا صابخونمون واحد بغله نه مهمون داریم ن بچه کوچیک داریم نه اهنگ میزاریم پدرمادرمم جفت معلمن (یعنی ازووناش نیسیم که پسر بیارم خونه یا داداشم دختربیاره)

کراشم هرماه دقیق دادیم این صابخونه نه قیمت گفته نه چیزی فقط میگه پاشید میخوام بدم مستاجره دیگ اصلا نمیگ انقد  بده یا پاشید فقط میگ پاشید اخه بگم انصافتو ما چجوری این همه وسیلرو جم کنیم مگه چیکارتون کردیم که به ما نمیدید

الانم بابام میگ پولمو بده میگ تخلیه کن بدم بابام میگ من جای جدید برم پول میخواد 

رفته از یکم شکایت کرده  که اینا تخلیه نمیکنن درحالی ما وقتمون دوازدهمه هنوز وقتمون نشده ک

نگو که جیگرم خونه ما یساله اومدیم اینجا صابخونمون واحد بغله نه مهمون داریم ن بچه کوچیک داریم نه اهن ...

اره بعضی ها همینجورین هر سال عوض میکنن مستاجر کلا تمدید نمیکنن

نگو که جیگرم خونه ما یساله اومدیم اینجا صابخونمون واحد بغله نه مهمون داریم ن بچه کوچیک داریم نه اهن ...

شکایتم بکنه وقت میدن الکی ک نیست انشاالله یکی گیرش میاد خودش به شکر خوردن میفته