2777
2789
عنوان

میگن چاه کن همیشه ته چاهه

345 بازدید | 9 پست

بچه هابخاطربعضی مسایل دوست نداشتم تاپیک بزنم یاتوسایت باشم ولی خوب اینجام هنوز.جریان ازاین اینقراره یه همسایه داریم خیلی ادم ساده ی بودیه مدت باهمسایه کناریش که ادم مشکل داری بودرفت وآمدکردخیلی رفتارش عوض شدهمش درحال فضولی یا،دم درموندن یاحسادت کردن بودشباتاصبح نمیخوابیدتاامارهمسایه هاازدستش درنیاد.یه سری مشکلات پیش اومدکه پلیس بهشون تذکردادحق موندن دم درتاصبح روندارن(دزدی زیادشده تومحل)نشست باشوهرش فکرکردکه چطوربدون بیرون اومدن خیابون رورصدکنن (فقیرهستن پول ایفون ودوربین ندارن)اومدن گوشه ی درحیاطشونوسوراخ کردن 😂حالاهرکس میادتوکوچه حتی باهاشون کارنداره ازتوسوراخه خونشونونگاه میکنه 😑😑😑من خیلی ناراحت شدم امروزمیخواستم به اقاهه حرف بزنم دوباره گفتم بمن چه شوهرش غیرت نداره سوراخه بپوشونه چرامن بخاطرش بامردی درگیربشم .شمانمونه ی این ضرب المثل چاه کن همیشه ته چاهه یاازاین مواردتاحالاشنیدیدیادیدید؟؟؟

اره تو هم که ازون‌بدتری یکسره امار اونو داری که کی سولاخ کرده کی میاد نگا میکنه

همتون از هم بدترید

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دیدم..

مثلا رفیقم راپورت منو به استاد مشترکمون داد تا خودشو جاکنه،سراین موضوع استادم منو سر دفاع له کرد..😓

الان ۸سال میگذره و اون بظاهر رفیق با همون استاد درگیر شده و هنوز نتونسته دفاع کنه

چیزی که گفتی اصلن با ضرب المثلت سنخیتی نداره

نه دیگههه فک‌کنم‌منظورش خودش بود و اون همشایه

ینی همسایه از اینور بقیه رو دید میزنه اسی هم از اینور همسایه رو دید میزنه و الی اخر

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

پشما م چقد بیکاره یارو

خیلی هرروزم حالش بدترمیشداین اخراتاشیش صبح دم دربوددوباره ده صبح دوباره میومدیابهونه ی سرزدن به ماشین بازی کردن نوه ش اماررنگ جوراب  محل هم داشت نصف شهراماراموال نحوی زندگیمونوفهمیدن یه مدت اینقددزدی زیادشدپلیس باقطعیت گفت زاغ زن داره خیابون اخه شده ده دقیفه میرفتیم بیرون دزدی شده بودالبته من گردن نمیگیرم کاراوناباشه شایدناخواسته اطلاعات خیابون روبه دیگران انتقال دادن 

اره تو هم که ازون‌بدتری یکسره امار اونو داری که کی سولاخ کرده کی میاد نگا میکنه همتون از هم بدترید

عزیزم خونه ی مادوربین داره ازتومحل کارم وقتی نیستم بایدچک کنم بعدش وقتی ماشین یافردی نزدیک دوربین درب پارکینگ میشه الارم میده مجبورم چک کنم سوراخی که درست کرده سوراح نیست دومترارتفاع دررواندازه ده سانت تراشیده کامل مشخصه