2777
2789

بچه ها ابجیم کنارمه 

صورتش روی گونه هاش لک داره 

ضد لک اوردینری خریده اصلیشو چند شبه داره استفاده میکنه امشب که زده روی چونه اش ب شدت سوزش داشته و بینهایت قرمز شده اینم بگم روی چونه اش یه دونه جوشم داره دور و بر جوش اینجوری قرمز شده کسی تجربه ای داره؟؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو جوشش نباید بزنه تو طول روزم مدام ضدافتاب میزنه حتی تو خونه ؟

فق یه بار میزنه توی طول روز

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
ضد لکش اسم داره  لاکتیک اسیده ؟نیاسینامیده ؟چیه ؟

لاکتیک اسیده

من دیشب بهت شماره دادم‌گفتی خاشی  اون کاربریم تعلیق شد

جدی تعلیق شدی چ بد پس برات درخواست دوستی میدم ک گمت نکنم جانم

عزیزم استفاده کردخواهرت نتبجه داد؟؟! 

اره عزیزم لک های صورتش خیلی کمرنگ شده

وای ستاره جون به سلامتی باردار شدی دخترت به دنیا اومد 😍 خدا حفظش کنه برات پاقدمش خیر باشه  نم ...

سلام قشنگم اره مهربووونم ب دنیا اومد الان چهارماهو نیم هستش عشق دلم 

یادم نمیاد فداتشم راجب چی دلداریت میدادم گلی جانم🥺♥️

سلام قشنگم اره مهربووونم ب دنیا اومد الان چهارماهو نیم هستش عشق دلم  یادم نمیاد فداتشم راجب چی ...

سلام ب روی ماهت عزیزدلم😍 

انشالله سلامت و نامدار باشه زیر سایه پدر مادر به سلامتی و خوشی بزرگ شه پرروزی باشه انشالله 😘

راجب پلی کیستیک و ریزش مو و افسردگی و ...ولش کن عشقم 

عه فکردم یادت بیاد😁 من همونیم ک اشتباهی هرسری بجای ستاره میگفتم هانیه فکنم دگ یادت اومد🤣

سلام ب روی ماهت عزیزدلم😍  انشالله سلامت و نامدار باشه زیر سایه پدر مادر به سلامتی و خوشی بزرگ ...

اره الاااااان یادم افتاد قشنگ جاااانم همش ریپ میزدی میگفتی هانیه الان دقیق یادم اومد فدات شم