2777
2789
عنوان

بازم تنبلی تخمدان خدایا کمک کن

351 بازدید | 32 پست

دوستان خواهرم بیست و سه سالشه بخاطر ریزش مو بردیم دکتر گفتن تنبلی تخمدانه ولی پریودهاش مرتب بود اخه میشه تنبلی تخمدان باشه پریود مرتب باشه؟ بعد قرصی که داده باید بخوره تا پریود بعدی این وسط قرصها تموم نشده پریود شد موهاش از شدت  ریزش  دم موش  شده چکار کنم شما تجربه دارید ؟

کاهش وزن

ورزش و پیاده روی

سالم خوری و پرهیز از شیرینیجات

درکنار اینا مصرف دارو

فقط همینا میتونه تنبلی رو کنترل (نه درمان) کنه

تنبلی درمان قطعی نداره

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

سلام اسی جان. 

خواهرتون اگر چاق هست باید وزن کم کنه. نه با رژیم 

بلکه با پیاده روی با ورزش‌های هوازی. 

بله میشه تنبلی تخمدان باشه و پریود هم منظم باشه. 

علامت های دیگه تنبلی تخمدان رو خواهرتون دارن مثل ریزش مو. نه نامنظمی پریود. 

اگه بازم خاستی تجربه در اختیارت میزارم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاهش وزن ورزش و پیاده روی سالم خوری و پرهیز از شیرینیجات درکنار اینا مصرف دارو فقط همینا میتونه ...

از ریزش مو هاش. ترس و اضطراب دارم  ریزش موها  خوب میشه؟

از ریزش مو هاش. ترس و اضطراب دارم  ریزش موها  خوب میشه؟

وقتی تنبلی کنترل بشه کم کم موها هم درمیاد اما بعدش برای تقویت مو بره دکتر

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
سلام اسی جان.  خواهرتون اگر چاق هست باید وزن کم کنه. نه با رژیم  بلکه با پیاده روی با ور ...

عزیزم من بعد زایمان دومم ب خاطر یه سری مشکلات کلی داروی هورمونی خوردم ، الان دو سال گذشته ولی همچنان ریزش مو دارم، پریودامم اینجوریه که هر ماه ۵ روز جلو میندازم و قبلش هم یکی دو روز لکه بینی دارم 

مم‌کنه تنبلی باشه؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

منم تنبلی دارم و موهام داره میریزه

حدود ۱۰ سال تحت کنترله تنبلیم

اما ریزش موهام خوب نشده

کسی راه حلی داره برای ریزش مو؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

اه حالم از این بیماری به هم میخوره ۱۵ساله درگیرشم اصلا درمون نداره وامونده فقط باید کنترلش کنی وگرنه مثل اسب افسارگسیخته میزنه همه جاتو داغون میکنه از مو و پوست بگیر تا چاقی....

اه حالم از این بیماری به هم میخوره ۱۵ساله درگیرشم اصلا درمون نداره وامونده فقط باید کنترلش کنی وگرنه ...

دقیقا

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
منم تنبلی دارم و موهام داره میریزه حدود ۱۰ سال تحت کنترله تنبلیم اما ریزش موهام خوب نشده کسی راه ...

نداره من همه راه هارو رفتم چقدر دکتر رفتم فقط به طور موقت پروتئین تراپی یه ۳ماهی ریزششو کم کرد 

اه حالم از این بیماری به هم میخوره ۱۵ساله درگیرشم اصلا درمون نداره وامونده فقط باید کنترلش کنی وگرنه ...

چی شد که متوجه شدید  ...خواهرم با دارو ها  پرخاشگر هم‌میشه عصبی و گاهی بی حوصله