2777
2789
عنوان

گره پشت سر نوزاد ۱۵ ماهه

467 بازدید | 25 پست

پسر ۱۵ ماهشه چن روز پیش دیدم پشت سرش به اندازه دو سانت در سانت حدودا ، جوش سرسفید و ریشه دار زده بردیم دکتر شربت سفلکسین و یه دونه قرص داد همش اون قسمتو چک میکردم که بعد از دو روز متوجه شدم کمتر شده جوش ها دارن کوچیک و ضعیف میشن ولی یهو متوجه دوتا توده اندازه نخود شدم یکم پایین تر از اون قسمت جوش ها، نزدیک گردنش نمیدونم قبلا بودن یا بعد از جوشها به وجود اومدن ،دارم سکته میکنم کسی همچین تجروبه ای داشته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که چیزی نیست

رشته ای بر گردنم افکنده دوست میبرد هرجا که خاطر خواه اوست

خار تو بیابون بشی مادر نشی

منی که کل بدنم داره درد میکنه از فکرو خیال برای پسر ۱۶ ماهم که هیچ کلمه ای نمیگه

مامانم میگه شاید اون چرک جوشهای سرسفید رفته اونجا جمع شده ، نمیدونم که فردا میخوام ببرم دکتر😮‍💨&nb ...

اره احتمالش خیلی زیاده پسر من سر واکسناش ابسه میبنده چرک میکنه با دارو رفع میشه

ولی برا واکسن بدو تولدش همون محل ورم نکرده بود یه توده زیر زیربغلش دراومد تو چاهار ماهگی دوماه بعد تخلیه شد

انشالله که چیزی نیست رشته ای بر گردنم افکنده دوست میبرد هرجا که خاطر خواه اوست خار تو بیابون بشی م ...

واقعا مادر بودن خیلیییی سخته خیلی

پسر منم ۱۵ ماهشه یکی دو کلمه میگه چون دو زبانه شده دیر زبون باز میکنه من سر اون چیزا حساس نیستم تنبل باشه یا زرنگ مهم نیس فقط سالم باشه😪

اره احتمالش خیلی زیاده پسر من سر واکسناش ابسه میبنده چرک میکنه با دارو رفع میشه ولی برا واکسن بدو ت ...

چجوری تخلیه میشه؟ همین قدر بزرگ بود واسه بچتون ،واسه پسرم اندازه یه نخوده