2777
2789
عنوان

خاطرات زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 31 پست
منم باردارم ...مادرشوهرم طبقه پایین ما هستن ..یه بار نگفت بیا غذا بخور یا برام بیاره ...هرموقع هم که ...

چقد پررو جایی که محل نمیزارن نرو از من ب تو نصیحت همیشه خودتو دست بالا بگیر .اول خودت بعد بقیه .از این گلکی ها همه جا هست بابا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ب زور مادرشوهرم بود ولی ی ساعت تا الان ک ۹ماهه شده نگهش نداشته 

روانی ها هر چی عقده دارن رو عروس پیاده میکنن 

بشتر وقتا به این فکرمیکنم که چرا اینقدر ساده و بچه بودم و اینا درک نداشتن 

مگه خونت جدا نبود؟

جداییم مثلا ولی مادرشوهرم خیلی فضوله همیشه کل خونه منو در حال رصد کردنه 

ی بار رفته بودیم مسافرت دوستاشو آورده بود خونه ما درصورتی که ما بهش کلید نداده بودیم 

چقد پررو جایی که محل نمیزارن نرو از من ب تو نصیحت همیشه خودتو دست بالا بگیر .اول خودت بعد بقیه .از ا ...

منم نمیرم ..حالا یه عمو دارم پیش مادر شوهرمه که میشه عمم ..گفته بود که چرا فلانی نمیاد یه سر بهم بزنه اخه مریضه ...منم رفتم بعدظهر ۱۰دقیقه که پدر شوهرم با حالت مسخره صلوات فرستاد که چرا نمیایی ..؟پسرمم که میره همش میگه پسرت  همه گیلاسا رو خورده...نمیدونم چشه خسیسم نیست ...

روانی ها هر چی عقده دارن رو عروس پیاده میکنن  بشتر وقتا به این فکرمیکنم که چرا اینق ...

والا ب خدا .خدا جوابگو باشه بهتره .هر چی میگم صدام ب جایی نمیرسه اوایل ک میگفتم شوهرم فکر می‌کرد دروغ میگم ولی الان رفتارای مامانشو میبینه باور کرده انقد بی محبته ب بچه من تازه نوه اوله پسره اوله اصلا انگار نه انگار 

البته دختر و پسری نداره ها ولی برا ترک ها خیلی مهمه مادرشوهرم هم ترکه مثلا ولی بی محبته

منم نمیرم ..حالا یه عمو دارم پیش مادر شوهرمه که میشه عمم ..گفته بود که چرا فلانی نمیاد یه سر بهم بزن ...

بخوره نوش جونش .بچتو تنها جایی نفرس بی ارزش میشه بچه طفل معصوم .حالا تازه مادرشوهرت عمه میشه و اینجوریه 

والا ب خدا .خدا جوابگو باشه بهتره .هر چی میگم صدام ب جایی نمیرسه اوایل ک میگفتم شوهرم فکر می‌کرد درو ...

اگه هیچ نوه ای نداره و بی احساسه یه ادم خود خواهه 

ولی مادر شوهر من همه ی خوبی های عاااااالم رو تو پسر دخترش میبینه و دخترا و بقیه ی نوه ها رو دوست نداره و مدام باهاشون جر و بحث میکنه

اگه هیچ نوه ای نداره و بی احساسه یه ادم خود خواهه  ولی مادر شوهر من همه ی خوبی های عاااااال ...

مادرشوهر منم فقط بچه هاشو دوس داره شوهرش رو هم دوس نداره فقط بچه ها ماهارو هم دوس نداره 

برات مهم نباشه  اونا که ادعا میکنن نوه رو دوست دارن فقط میخان تو تمام امور بچه داری الکی دخالت ...

خیلی دخالت می‌کرد اولا ی شیرخشک ب بچه نمیتونستم بدم انقد بچم گریه میکرد سیر نمیشد انشالله ب حق این روزای عزیز خیر نبینه الان دارم با گریه تایپ میکنم ب خدا یاد روزای زایمان میوفتم و گریه بچم دلم از جاش میخواد کنده بشه  حالا مثلا انکاری ک پول شیرخشک چقد میخواست بشه .پسرم تا ی ماه زردی داشت ی دکتر نمیزاشت ببریم پول ویزیتش گرونه .ولی حالا بیاد بشینه از خودش تعریف کنه میگی مریم مقدسه 

میدونید خانمااااا از این شاکیم ک چرا ی هم جنس ب هم جنس خودش رحم نداره .درک نداره تورو خدا تا یکی زایمان میکنه از محبتتون میدونم ولی سریع نرید دیدنش اون اوضاع خوبی نداره روزای اول خودتونو جای طرف بزارید هر جوری که دوست داشتید باهاتون رفتار بشه و نشد رفتار کنید باهمدیگه مهربون باشید توروخدا خاطره بد از خودتون نزارید چه در مقام مادرشوهرید چه در مقام مادر دختر 

بوس ب همتون 

التماس دعا تو این روزای عزیز 

منم بازم مادرم خوب بود ولی خیلی می‌ترسید ک برام ی چیزی بیاره بخورم همش میگفت الان میان میگن خوراکی ه ...

مادرشوهرا کارشون همینه دیگه

تو چرا حرص میخوردی

من اینقدر تو لحظه های خوب زندگیم خاطره بد از دست خانواده شوهر دارم که نگو 

ولش کن عزیزم به بچت بچسب تو باید یه مامان شاد و پر انرژی باشی برای نی نی خودت بقیه هم برن به درک

مادرشوهرا کارشون همینه دیگه تو چرا حرص میخوردی من اینقدر تو لحظه های خوب زندگیم خاطره بد از دست خا ...

ب خدا خیلی تلاش می‌کنم ولی در خوش ترین حالت ممکن با شوهرم یاد کارای مادرش میوفتم یهو دعوا راه ميندازم