بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقد پررو جایی که محل نمیزارن نرو از من ب تو نصیحت همیشه خودتو دست بالا بگیر .اول خودت بعد بقیه .از ا ...
منم نمیرم ..حالا یه عمو دارم پیش مادر شوهرمه که میشه عمم ..گفته بود که چرا فلانی نمیاد یه سر بهم بزنه اخه مریضه ...منم رفتم بعدظهر ۱۰دقیقه که پدر شوهرم با حالت مسخره صلوات فرستاد که چرا نمیایی ..؟پسرمم که میره همش میگه پسرت همه گیلاسا رو خورده...نمیدونم چشه خسیسم نیست ...
روانی ها هر چی عقده دارن رو عروس پیاده میکنن بشتر وقتا به این فکرمیکنم که چرا اینق ...
والا ب خدا .خدا جوابگو باشه بهتره .هر چی میگم صدام ب جایی نمیرسه اوایل ک میگفتم شوهرم فکر میکرد دروغ میگم ولی الان رفتارای مامانشو میبینه باور کرده انقد بی محبته ب بچه من تازه نوه اوله پسره اوله اصلا انگار نه انگار
البته دختر و پسری نداره ها ولی برا ترک ها خیلی مهمه مادرشوهرم هم ترکه مثلا ولی بی محبته
میدونید خانمااااا از این شاکیم ک چرا ی هم جنس ب هم جنس خودش رحم نداره .درک نداره تورو خدا تا یکی زایمان میکنه از محبتتون میدونم ولی سریع نرید دیدنش اون اوضاع خوبی نداره روزای اول خودتونو جای طرف بزارید هر جوری که دوست داشتید باهاتون رفتار بشه و نشد رفتار کنید باهمدیگه مهربون باشید توروخدا خاطره بد از خودتون نزارید چه در مقام مادرشوهرید چه در مقام مادر دختر