2777
2789
عنوان

از چه روتین پوستی استفاده میکنید

500 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر 

من چهرم خیلی خوبه 

اما پوستم سبزس دوسش دارم ولی دوست دارم یکم روشنو براق تر بشه و یکمم جای جوش دارم روی صورتم ، کلا زیاد جوش نمیزنم مگر زمانی که خیلی زیاد استرس داشته باشم یا ببخشید عادت ماهانه 

شما به نظرتون چه روتین پوستی استفاده کنم برای این چیزای که گفتم به همراه آبرسانی پوست

پوست چربع یا خشک 

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر صبح صورتتو بشور با ژل یا فوم مخصوص پوست تونر بزت سرم ویتامین سی بزن ک روشن تر شه ابرسان و ضد آفتاب همینا ب علاوه تغذیه و ورزش رعایت کنی پوستت صاف میشه 

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......

اگر صورتت چربه روتین مناسب پوست چرب همراه با سرم یا کرم ویتامین c برای جای جوش هات از ژل ضد اکنه 

اگر پوست خشکی داری روتین مناسب پوست خوشک همراه با کرم فوق اب رسان 

اگر پوست نرمال داری روتین پوست نرمال همراه با کرم ویتامین c

اگر صورتت چربه روتین مناسب پوست چرب همراه با سرم یا کرم ویتامین c برای جای جوش هات از ژل ضد اکنه&nbs ...

پوستم نرماله 

چه روتین پوستی؟

کرم ویتامین سی که مناسب و خوب باشه مارک خاصی رو میشناسید

یعنی تایمی که تو خونه هم هستم ضد آفتاب بزنم؟ ویتانین سی رو بخورم قرصش منظورتونه

بله سعي كنيد توي خونه هم ضدافتاب بزنيد ويتامين سي هم سرم اش هست و هم كرمش هر كدوم ميتونيد تهيه كنيد

حق گوی اعظم 😌😁 ...تو بحث های سیاسی من و میبینی 👌...

هر صبح صورتتو بشور با ژل یا فوم مخصوص پوست تونر بزت سرم ویتامین سی بزن ک روشن تر شه ابرسان و ضد آفتا ...

ممنونم از راهنمایتتون 

بعضی ها گفتند سرم ویتامین سی و بغضی ها قرصش کدوم بهتره؟

برای ورزش که گفتید ورزش خاصی مد نظرتونه