2777
2789
عنوان

کیا معدشون همیشه پره؟

864 بازدید | 23 پست

دخترم از اول ابتدایی کل کلاس ویروس معده گرفتن اونم چند بار بالا اورد تا یک ماه در گیر بودیم اخر بردیم تهران بهتر شد ولی از اون تاریخ تا الان 6 سال گذشته هر بار پیش میاد الان از اول خرداد حالت تهوع داره چه سیره و چه گرسنه دکترا میگن استرسه چیزی نیست کسی دکتر خوب تو مازندران سراغ داره؟ یا تهرانم باشه زود نوبت بده میبریم خیلی هم کاهش وزن داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بابلم . دکتر مهرداد کاشی فر فوق تخصص گوارش حرف اول رو میزنه تو بابل 

از شهر اطراف خیلی مراجعه کننده داره 

اکثر بیمارا با یه ویزیت خوب میشن یا با همون ویزیت اول تشخیص میده 

تهران من کسی رو نمیشناسم

من بابلم . دکتر مهرداد کاشی فر فوق تخصص گوارش حرف اول رو میزنه تو بابل  از شهر اطراف خیلی مراج ...

کاشی فر ومیشناسم میتونم نوبت بگیرم چند روزه؟ شوهرم خودش میخوابه من هر شب گرفتارم ترس از بالا اوردن داره

تا تهران چقدر راهه دکترش خوب باشه چرا که نه

دکترش من حدود ۸ ساله میرم دکتر یعنی میرفتم دکترای دیگه پیش مطرح ترین دکترای تهرانم رفتم پیش دکتر در یانی و بابایی که همش تلویزیون حرف میزنن مشکلمم زیاد بود اما دوساله قزوین میرم الان خیلی بهترم

کاشی فر ومیشناسم میتونم نوبت بگیرم چند روزه؟ شوهرم خودش میخوابه من هر شب گرفتارم ترس از بالا اوردن د ...

نوبتاش حضوری گلم 

صبح باید برید اسم بنویسید 

دکتر از ساعت ۲میاد مطب تا ۹شب 

ولی بشدت دکتر با خوصله و مهربون و آگاهی هست 

حتا اگه ببینه نمیتونه کاری کنه ارجاع میده به جای دیگه 

چون اصلا پولکی نیست 

نه هر بار دکتر میبرم یه گونی دارو میدن میگن تست نیاز نیست

منم مثل دخترت حالت تهوع هم داشتم حتی شبا از اینکه حالم بهم بخوره نشسته میخوابیدم اما هیچ موقع ببخشید استفراغ نمیکنی که فقط حالتشو داری