امروز قفلی زدم پرسیدم تو همین مدت کم که نامزد شدیم از کدوم اخلاقام خوشت میاد از کدوما نه .... نم پس نداد همش میگفت از همین که هستی خوشم میاد ... بنظرتون اینطور سوالا کمک میکنه ب اینکه واقعا بفهمم من رو بخاطر خودم میخاد یا چون فقط همسرشم دوستم داره؟ عزت نفسم رو با این سوالا بنظرتون پایین نشون میدم یا خوبه راجع به هم بدونیم یا نقد کنیم همو ؟
این که بپرسید و صادقانه جواب بدید به هم بد نیست خب باعث میشه نقاط ضعف رو پیدا کنید و تلاش کنید برای قوت دادنش و اینکه همدیگه رو بهتر بشناسید،البته نظر منه
نه نپرس وقتی می پرسی یعنی که خودت رو قبول نداری و منتظری که مطابق نظر ایشون خودت رو تغییر بدی. وقتی ...
اونم اینطوری برداشت کرد دقیقا . من نمیخاستم بگم تو چجوری دوست داری من میگم نقاط ضعف همو بفهممیم و اونو برای هم تکرار نکنیم تا بریم رو اعصاب هم حواسمون باشه اگه رفتار غلطیه کنترلش کنیم
معمولا این موقعها طرف نظر فرد مقابل رو میپرسه نپرسید؟؟ مثلا نگفت تو چی
نه گفت خودت فکر میکنی چ نکات منفی داری؟ خودت باید کشف کنی . اخرم گفت بدی نداری همینطوری که هستی خوبه و دوست دارم باشی ولی دوست داشتم صادقانه و بی تعارف حرف دلشو بزنه
به خاطر خودت یا همسرشی منظورت رو متوجه نمی شم یعنی می خوای بدونی که یه فرد خاص هستی در نظرش، فارغ از همسر بودن؟ چرا نیاز داری به این خاص بودن؟ اعتماد به نفست پایین نیست؟