خلاصه بخوام کنم من با جاریم بزرگترم که اولی میشه و خونش شهرستانه ارتباط پیامکی دارم چند وقت یه بار و حرفایی رد و بدل میکنیم بالاخره ... جاری دومیم تو یه شهرم باهاش ولی نهایت ارتباطمون خونه مادر شوهرمه یا اگه بخوایم همو دعوت کنیم یه زنگ بهم بزنیم... تفاوت سنی ام با جفتشون ده دوازده ساله. حالا چن وقت پیشا جاری بزرگم اومدن شهر ما و دو سه روز موندن ... شب آخری که خونه مادر شوهرم بودن بچه های جاری دومیم به هوای بازی با بچه های این میرن اونجا میخوابن و نمیدونم کی فرصت گیر میارن میرن تو ایتای جاری بزرگم و چت هاش با منو میارن و میخونن... دیگه رفتن خونه و گزارش کردن به مامانشون... اونم زنگ زده به مادر شوهرم گفته اینا داشتن تو چت هاشون آمار منو میدادن و به دختر من گفتن ول و فلان و.... حالا چند تا حرفم در مورد اون ما زدیم ولی واقعا من از دخترش همچین چیزی نگفتم ... به فرض هم که گفته بودم اصلا نظرم اینه که خیلی بیخود کرده بچه هاشو فرستاده جاسوسی و خبر کشی از گوشی شخصی ما و حرفای شخصی مون. شاید کسی تو خونش بخواد به دو نفر فحش بده ولی تو روشون باهاشون خوب باشه... حالام پروفایل زده که از اونی نترس که دشمن آشکارته از اونی بترس که تو لباس دوستی باهات دشمنه... حالا با خود من هیچ حرفی نزده و ندیدمش دیگه . هیچ عکس العملی ام نشون ندادم حتی میخواستم پروفایل بزنم یه متنی جوابشو بدم باز گفتم ولش کن ... منتها نمیدونم اگه دیدمش چه رفتاری کنم چون مطمئنم کاملا حق بجانبه
اینکه رفتن گوشی ما رو گشتن خیلی کار قشنگی بوده...
حریم شخصیتونو میخواستید جلو دست نزارید...نه ب دختر مردم گفتید ول قشنگه🤔کار اونا زشت بوده طلبکاری شما زشتتر...الکی نخواه تاییدت کنیم بچه ک نیستیم قشنگ بگو گفتیم عذر میخوام اگر به روتون آورد
کاراونا بدبوده فضولی کردن ولی کارشماهم بدبوده ..من الان حس میکنم جاریام درمورد ما حرف بزنن ولی بهم ثابت نشده..وقتی آدم چت رو ببینه دیگه ب آدم ثابت میشه روی واقعی طرف ..من اگ ببینم جاریام درمورد من وبچم چت کردن وبدگویی میکنن نفرین میکنم.چون من ن بااوناوبچه هاشون کاردارم ن حرفشون رو میزنم پس قطعا راضی نیستم کسی غیبت بچمو کنه
اکثرمون غیبت میکنیم دیگه شانستون بوده که او رفتین درکل جاریتون حق داره ناراحت بشه که چرا دیگر ...
من اگه بخوام همه جا سرک بکشم ببینم کی چی پشتم میگه مطمئنن هزار تا حرف بهم میرسه . از خود همین خانم هزار حرف پشت سرم گفته بهم رسیده . اگه گوشیشو چک کنم شاید بدتر ازینا ببینم... بعدم من میگم پشت سر دخترش همچین حرفی نزده بودم
خب مگ ن میگی حرف زدیم ولی بچه هاش نباید نگا میکردن
حرف معمولی زدیم مثلا کجا رفته بودن یا خونه مادر شوهرم بودیم مثلا فلان کارو کرد و فلان شد و اینا... بچه هاش رو مخصوصا فرستاده بوده نگاه کنن چون همچین چیزایی متوجه نیستن اونا مگه اینکه بهشون بگی .