2777
2789
عنوان

جاریم پروفایل گذاشته واسمون...رفته رو مخم چند روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 31 پست

حق با ایشونه ن تو بر فرض ک این حرف زدی یعنی پشت دختر بگی وله اون دنیا چجوری میخوای جواب بدی 

بعد بازی کردن جاسوسی شما شکاکی این فکر میکنی حق داشتع استوری گذاشتع

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اینکه رفتن گوشی ما رو گشتن خیلی کار قشنگی بوده...‌ 

حریم شخصیتونو میخواستید جلو دست نزارید...نه ب دختر مردم گفتید ول قشنگه🤔کار اونا زشت بوده طلبکاری شما زشتتر...الکی نخواه تاییدت کنیم بچه ک نیستیم قشنگ بگو گفتیم عذر میخوام اگر به روتون آورد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچن دیگه از سر کنجکاوی وار دربنانه ها شدن لابد اسم خودشو مادرشو دیده کنجکاو شده . حالا اون بچه استبا ...

نه عزیزم قشنگ برنامه ریزی شده بوده ... من جاریم رو میشناسم رو شناختم این حرفو میگم . 

والا راهکار برا شما ندارم حق داره جاریت حالا به هر طریقی به گوشش رسیده درست یا غلط کار نداریم اصل موضوع کار بد شماست باید عذرخواهی کنید 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

کاراونا بدبوده فضولی کردن ولی کارشماهم بدبوده ..من الان حس میکنم جاریام درمورد ما حرف بزنن ولی بهم ثابت نشده..وقتی آدم چت رو ببینه دیگه ب آدم ثابت میشه روی واقعی طرف ..من اگ ببینم جاریام درمورد من وبچم چت کردن وبدگویی میکنن نفرین میکنم.چون من ن بااوناوبچه هاشون کاردارم ن حرفشون رو میزنم پس قطعا راضی نیستم کسی غیبت بچمو کنه

اکثرمون غیبت میکنیم دیگه شانستون بوده که او رفتین  درکل جاریتون حق داره ناراحت بشه که چرا دیگر ...

من اگه بخوام همه جا سرک بکشم ببینم کی چی پشتم میگه مطمئنن هزار تا حرف بهم میرسه . از خود همین خانم هزار حرف پشت سرم گفته بهم رسیده . اگه گوشیشو چک کنم شاید بدتر ازینا ببینم... بعدم من میگم پشت سر دخترش همچین حرفی نزده بودم 

شما مطمئنی من پشت دخترش حرف زدم و پشت خدام حرف میزنم...  

خودت گفتی مثال اگ حرف میزدم چیزی نمیشد

خوشت میاد راجب دختر شما مثالش بگن ولگرده یا فلانه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

خب مگ ن میگی حرف زدیم ولی بچه هاش نباید نگا میکردن

حرف معمولی زدیم مثلا کجا رفته بودن یا خونه مادر شوهرم بودیم مثلا فلان کارو کرد و فلان شد و اینا...  بچه هاش رو مخصوصا فرستاده بوده نگاه کنن چون همچین چیزایی متوجه نیستن اونا مگه اینکه بهشون بگی .