2777
2789

ما چهارتا دوست صمیمی بودیم که یکسال پیش قطع ارتباط کردیم همشونم بخاطر پسر و من ضربه خوردم خیلی حالم بد شد 

ادمای عوضی نیستن که پشتت حرف بزنن ولی تو روزای سخت کنارت نیستن بخاطر پسر هم میفروشنت 

الان بعد از یکسال دوباره جمع شدیم ولی من هر وقت میبینمشون سردرد دارم حالم بد میشه

ولی از طرفی خیلی پایه هستن و بخوام برم مسافرتی جایی اینا همیشه اوکین 

چیکار کنم جدا؟؟؟

من بودم باهاشون قطع رابطه میکردم

از گفته هات مشخصه که وقتی میبینیشون حس بدی بهت دست میده🥲رها کن بره بانو

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم باهاشون قطع رابطه میکردم از گفته هات مشخصه که وقتی میبینیشون حس بدی بهت دست میده🥲رها کن بر ...

دقیقااا خیلی حس بدی بهم دست میده 

حتی حس‌خفگی

اصلا ام باهاشون بهم خوش نمیگذره ولی خیلییی تنهام

الان برنامه مسافرت یک هفته ای چیدن از طرفی تو دلمه برم 

ببین آدما همه همینن 

حتی خانوادتم ممکنه موقعی که بخوای کنارت نباشن 

پس تنها راحت ابنه یا کلا بذاریشون کنار 

یا این که نه ارتباطتتو حفظ کنی ولی یه مرزی داشته باشی ازشون توقع چیزیو نداشته باشی 

ملکا هستم 💚  
دقیقااا خیلی حس بدی بهم دست میده  حتی حس‌خفگی اصلا ام باهاشون بهم خوش نمیگذره ولی خیلییی تنها ...

وقتی حس خوبی با بودن در کنارشون نداری...

بشینی تو خونه خیلی بهتر تره به خدا😂

شده آیا...؟ گله از جان به خدایت بکنی؟ و فقط هی نشود هی نشود...؟

به خاطر اشتباهی که کردن و حالت بد شد باید سعی کنی گذشته رو فراموش کنی و ببخشیشون، اینجوری تو جمع هاشون خیلی بیشتر بهت خوش میگذره باید با اون اتفاقی که افتاد کنار بیای 

ولی اولویت همیشه با خودته اگر حس میکنی دوستای خوبی نیستن یا باعث میشن حس بدی بگیری ازشون دوری کن ، میتونی دوستای جدیدی ام پیدا کنی که باهاشون بهت خوشبگذره 

ببین آدما همه همینن  حتی خانوادتم ممکنه موقعی که بخوای کنارت نباشن  پس تنها راحت ابنه یا ...

دوستام اینطورین مثلا از یکی خوششون میاد و اصلا تو رابطه نیستن با طرف 

حالا اگه کراشش رو من کراش بزنه با من بد میشه دوستم و منو جلو پسره میاره پایین😂

اول اینکه با کسی دوست شو که باعث پیشرفتت باشه بهت خیانت نکنه چطور بخاطر یه پسر قید دوست صمیمیشونو میزنن یه دوست بزرگتر از خودت داشته باش ک تجربسو بهت بگه ی دوست کوچیکتر ک تجربتو بهش بگی از دوستیای دو هزاری ک تقی ب توقی بخوره فوش بکشن همو و دعوا راه بندازن راستش خوشم نمیاد جاییم ک حالت بده نرو ب خودت بیشتر اهمیت بده اون رفیقی رفیقه ک تو روزای سخت کنارت باشه و گرنه تو شادیا همه هستن درست نمیدونم ولی من وایب خوبی نگیرم از کسی پیشش نمیرم

به خاطر اشتباهی که کردن و حالت بد شد باید سعی کنی گذشته رو فراموش کنی و ببخشیشون، اینجوری تو جمع هاش ...

واقعا اینطورین که مثلا همین یک ماه پیش دوستم رو یه پسره کراش زد و پسره رو من کراش زد و دوستم با من بد شد و جلو پسره همش میاوردم پایین 

واقعا اینطورین که مثلا همین یک ماه پیش دوستم رو یه پسره کراش زد و پسره رو من کراش زد و دوستم با من ب ...

پس به نظرم بهترین کار اینه که ازشون دوری کنی .  اینجوری چیزی نیست که بابتش حرص بخوری و ناراحت شی ، راحت تری اینجوری