2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدید🤦‍♀️

71 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من سال 94 درسمو ول کردم اون موقع دهم بودم نظام قدیم دهممو کامل نکردم واسه انتخاب رشته 

حالا میخوام ادامه تحصیل بدم رفتم آموزش پرورش میگه دهمو کلا رد شدی ول کن بعد باید چون 6رو نخوندی بخوای بشی نظام جدید باید 9رو تطبیق بد ی نمیدونم گفت چی فقط 9رو فهمیدم حالا گفت خبرت میکنم حالا میگم من باید کامل درس های 9 رو بخونم یا فقط درس های خاصی؟ 

ببین تو دل منو شکستی! چون اصلا برات مهم نبودم ولی شک نکن.... کار ماشو سر کسی پس میدی... که خیلی برات مهمه....

مغز سرم داره سوت میکشه من چطور میتونم همه ی اینا رو بخونم هیچی هم بلد نیستم 😬🤦‍♀️

ببین تو دل منو شکستی! چون اصلا برات مهم نبودم ولی شک نکن.... کار ماشو سر کسی پس میدی... که خیلی برات مهمه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا خدااا یه بار برو از اول کلاس اول تا درست شه😂 چه خبره آخه این همه واحد باید پاس کنی ینی؟!

والله نمیدونم خودمم حالا اگه بگه دوتا درس میشینم اونا رو میخونم 😬