2777
2789
عنوان

لرزش بدن در بچه ها

482 بازدید | 8 پست

توروخدا کمکم کنید . پارسال بدنش لرزش داشت راه رفتنش اذیت بود بستری شد بعد سه چهارماه از سرش دراومد .دکتر گفت تیکه . اخه تیک اینجوریه؟ الان باز یکم شروع شده میترسم مثل پارسال زیاد شه . کسی این تجربه رو داشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال ک گفتن تیک هستش شما پیش روانشناس کودک بردید؟؟

حتمااااااا از همین الان شروع کنید به تحقیق

بهترین روانشناس کودک رو پیدا کنید برید پیشش ببینید چی میگه و جلسات رو شروع کنید

اتفاقا تیک باشه بهتره تا جسمانی چون روانشناس درستش میکنه ، پیش روانپزشک نبریااااا تشخیصش با روانشناس کودک هستش

و همزمان پیش یه متخصص اطفال خییییلی خوب ببرش

بگو هر چی ازمایش به ذهنتون میرسه ک ممکنه لرزش ایجاد کنه بنویسید من ببرم ازمایش بده

ببین چی میشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

با همسرت پیشش دعوا میکنی؟ سرش داد می زنی؟ استرس جدایی داره؟ اینارو بررسی کردی؟

اره عزیزم رعایت میکنیم ... فقط ترس داره همش از اتاقش از دسشویی تنها رفتن ... میرم همش باهاش... 

پارسال ک گفتن تیک هستش شما پیش روانشناس کودک بردید؟؟ حتمااااااا از همین الان شروع کنید به تحقیق ...

بعد نمیخام جلوی خودش درمورد این موضوع حرف بزنم که حساس بشه ... یعنی اون تاثیر داره بلده چکارکنه؟

بعد نمیخام جلوی خودش درمورد این موضوع حرف بزنم که حساس بشه ... یعنی اون تاثیر داره بلده چکارکنه؟

اصلا کار روانشناس کودک همینه چرا تاثیر نداشته باشه

اگر مشکل تیک ترس یا هر چی باشه

هرجا ببری کاری نمیتونن بکنن فقط و فقط روانشناس

شما اول تحقیق کنید ببینید بهترین روانشناس کودک شهرتون کجاست کیه 

بعدش ببرید

جلوش قرار نیست صحبت کنید خود دکتر میدونه چیکار کنه

جداگانه باهاش صحبت میکنید

هر مشکلی باشه دکتر درمیاره میفهمه

اگر باسواد باشه حتی از یه نقاشی ساده بچه میتونه بفهمه داستان چیه علت چیه

این ترس هم ک گفتید تنها نمیره دستشویی یا... هم حل میشه

فقط باید صبوری کنید

❌️ سن خوبیه تا قبل اینکه بره مدرسه پیگیری کنید تموم شه بره