2821
2789

بچه ها چیکار کردین رلتون برگشت؟ کم محلش کردید یا بهش مدام پیام میدادید و آویزونش بودید التماس کردید برگشت یا چی؟ میشه بگید🙏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودش برگشت  ولی هیچی مثل قبل نشد امیدوارم توأم بعد کات برنگردی حتی اگر اون برگشت ...

تو بهش اصلا پیام ندادی توی اون مدتی که کات بودین؟ هیچ کاری نکردی؟ تغییر پروفایل غمگین بزاری و عکس از شادی و خوشحال بودنت بزاری هیچی؟

تو بهش اصلا پیام ندادی توی اون مدتی که کات بودین؟ هیچ کاری نکردی؟ تغییر پروفایل غمگین بزاری و عکس از ...

ن عادت ندارم ضعف نشون بدم 

فقط طبق معمول عکسای قشنگ و حرفه ای از خودم میزاشتم 

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
اگه سه ماه بشه و پیام نده چی؟ 

من با یکی بودم الکی الکی سر لجبازی نه اون پیام داد ن. من بعد ۶ ماه خودش اومد پیام داد اومدن خاستگاری ببین بستگی به طرفت داره بهت وابسته باشه میاد 

التماس نکن مدام زنگ نزن 

فاصله بگیر رو خودت کارکن 

رو مهارتات 

عزت نفست 

خودشناسیت 

یه سرگرمی جدید برا خودت ایجاد کن 

اگر میتونی شاغل شو 

اگر مقصری سهم اشتباهاتتو بپذیز 

شکرگزاری کن و بنویس 

از خدا بخواه 

اگرم میخوای پیام بدی بعد چندماه که این روند و پیش رفتی یه پیام بده به یه مناسبت حالشو بپرس حرفی از برگشتن تو پیامت نباشه 

التماس نکن مدام زنگ نزن  فاصله بگیر رو خودت کارکن  رو مهارتات  عزت نفست  خود ...

۳ ماه میشه بهش اصلا پیام ندادم زنگ نزدم حتی چتامو دو طرفه پاک کردم، ولی شمارمو هنوز سیو داره احتمال داره پیام بده خودش؟ خیلی مغرور و لجبازه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز