2777
2789
عنوان

چرا من نمیمیرم

300 بازدید | 20 پست

خدایا دیگه خسته شدم بریدم دیگه طاقت ندارم از در و دیوار بدهی و قرص و بدهکار میباره.‌..

خدایا خودت گفتی صدام کنید اجابت میکنم الان چند ماهه در عذابم چرا یه مشتری برا خونه ما پیدا نمیشه بخره بدهی ها و قرضارو بدیم...

دیگه فقط دوس دارم بمیرم راحت شم 

دعا کنید یا نجات پیدا کنیم یا بمیرم تا عاشورا

خدایا عشق را نصیب مان کن

اگه مُردی ی ویزا برای من بگیر بیا منو هم با خودت ببر.

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مُردی ی ویزا برای من بگیر بیا منو هم با خودت ببر

دیگه نمی‌دونم چیکار کنم . التماس میکنم دعا میکنم همه امام ها و‌شهدا رو صدا زدم . نذر دادم کار خوب کردم به چند نفر کمک کردم خودم دیدم تنگه ولی دریغ نکردم

ولی اصلا انگار نه انگار .پس کی ما از این وضعیت میایم بیرون ؟ اگه قراره نشه من دیگه کم آوردم دیگه نمیتونم چرا پس نمیمیرم حداقل نبینم این روزای نکبت رو

خدایا عشق را نصیب مان کن
دیگه نمی‌دونم چیکار کنم . التماس میکنم دعا میکنم همه امام ها و‌شهدا رو صدا زدم . نذر دادم کار خوب کر ...

😞😞😞😞

چه بگم خواهر 

هرکه باید ی جوری بناله 

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉
خدا رو شکر کن یه امیدی داری خونه ت فروش بره.. دوست من که بدهی بالا اوردن هیچی هم ندارن

بخدا کاش بدهی رو عقل بود ... شوهر خر و ساده من به حرف من گوش نداد با طناب خواهر برادرش رفت تو چاه بعد اونا رفتن کنار تمام بدهی و چک‌ها موند برا ما ....

خدا ازشون نگذره الآنم عین خیال سوت نیس 

ماشین صفر کیلومتر رو دادیم بابت بدهی . تموم نشد بدهی . الان چهار ماهه خونمون تو فروشه ولی نمیره .

حداقل بفروش میرفت میرفتم یه خونه کوچیک می‌خریدم خودمو خلاص میکردم .

شوهر خر من زندگی مونو خراب کرد

خدایا عشق را نصیب مان کن
😞😞😞😞 چه بگم خواهر  هرکه باید ی جوری بناله

یکی نمیاد نقد بخره خلاص شویم . یکی میگه با زمین دور افتاده . یکی میگه با باغچه یکی میگه با مسکن مهر 

یکی هم که مرده راضیه خانمش میگه نه آسانسور نداره

خدایا عشق را نصیب مان کن
منم  همین چند دقیقه پیش داشتم گریه میکرم واسه همین گرفتاری  بدهی دلم واسه شوهرم میسوزه&nb ...

دلم برا خودمو بچه هام میسوزه که حرف منو گوش نداد این همه بدهی تاوان گوش ندادن به حرف منه

بچه ها چه گناهی دارن که باید بی حوصلگی و اعصاب خوردی ما رو ببینن هر روز 

الان تابستونه یه کلاس نفرستادم همش تو خونن طفلی ها

خدایا عشق را نصیب مان کن
بخدا کاش بدهی رو عقل بود ... شوهر خر و ساده من به حرف من گوش نداد با طناب خواهر برادرش رفت تو چاه بع ...

میدونم خیلی سخته بخصوص این نارو زدنه... حداقل کاش همسرت خونواده ‌شو شناخته باشه وسرش به سنگ خورده باشه... مال میره ومیاد عزیزم این روزا هم میگذره

این روزا یعنی تموم میشه ‍ ؟ بخدا خونمون هم خیلی قشنگه .فقط آسانسور نداره . 

نمی‌دونم چرا گره ما باز نمیشه 

دیگه شوهرمم فهمیده چه گهی خورده پشیمونه . ولی حداقل به فروش نمیره اعصاب من راحت سه بتونم با بچه ها درست حسابی باشم الان اصلا روحیه و اعصاب ندارم 

داغون شدم 

خدایا عشق را نصیب مان کن
میدونم خیلی سخته بخصوص این نارو زدنه... حداقل کاش همسرت خونواده ‌شو شناخته باشه وسرش به سنگ خورده با ...

تورو خدا برامون دعا کنید . بخاطر منو بچه ها یکی بیاد خونه رو بخره ما از این منجلاب بیایم بیرون ‌ 

دیگه واقعا توان ندارم داغون شدم 

خدا کنه دیگه آدم بشه و از این غلط ها نکنه . ما حداقل یک میلیارد از زندگی مون میره یعنی اگه بخواد دوباره از این غلطا بکنه نمیبخشمش

خدایا عشق را نصیب مان کن

داشتم میترکیدم از حرص و ناراحتی . گفتم بیام اینجا .... 

دعا کنید برامون . منم صلوات میفرستم براتون . 

دعا کنید معجزه بشه خریدار نقد بیاد 

انقد گفتم خدایا به بچه هام رحم کن 

خدایا عشق را نصیب مان کن
تورو خدا برامون دعا کنید . بخاطر منو بچه ها یکی بیاد خونه رو بخره ما از این منجلاب بیایم بیرون ‌&nbs ...

انشاالله عزیزم به حق این ماه عزیز مشکلتون حل شه... به چندتااز املاکیا بسپارین اونا خوب زبونشو دارن تو سایت دیوار