2777
2789
عنوان

دوقلو زایی با قرص لتروزول

28494 بازدید | 48 پست

سلام وقت بخیر این سوال رو برای دوستم میپرسم.

کسی با خوردن قرص لتروزول دوقلو باردار شده؟

میخواستم نظربقیه رو بدونم

چون خواهرشوهرم تنبلی تخمدان داشت ماما واسش قرص لتروزول و کلومفین تجویز کرد جدیدا شنیدم دوقلو بارداره!

حالا بنظرشما تاثیر داره

کسی خورده؟

خدایا شکرت... 

تاثیر داره،ی خانمه پیجشو دارم سه قلو داره با لتروزل

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من سه قلو هم شنیدم باردار شدن با همین قرص 

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

بله موثره ولی ۲۰درصد بقیش عوامل دیگست 

قرص ال دی هم باعث دوقلوزایی میشه اینم مثل اون 

دکتر گفت ژنتیک و بدن مادر خیلی مهمه

بیشترین احتمال با ای وی اف هست

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
آره کلومیفن دو قلو زاییش زیاده جنسیت بچه هاش چیه؟ ؟

راستش نمیدونم از من پنهان میکنن.امروز سونو انومالی داد وخوشحال بود دخترش اومد گف دوتا داداش توراه داره...

خدایا شکرت... 

بعد مصرف این قرصها ، یه امپول هست اونو میزنن فولیکولایی که بالغ شدن بوسیله قرص ها، تخمک ازاد میکنن و چندقلو میشه بچه 

بستگی داره چندتا فولیکول خوب داشته باشن تو تخمدانها اگه ۴ ۵ تا باشه شاید امپول نزنن چون ممکنه ۴ قلو بشه 

خودم زیر نظر متخصص میخوام این راهو برم که ۲ یا ۳ قلو بشن 😂

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من لتروزول خوردم یه قلو زاییدم اونموقع منم شنیدم اینو ولی خب ب نظرم دوقلوزایی بیشتر ژنتیکیه 

باورمیکنی تو خاندان شوهرم هیچکدومشون سابقه دوقلویی ندارن اما خواهرشوهرم دوقلو توراه داره

خدایا شکرت...