2777
2789

دوستان برای مغازه کمد و دراور و وسایل چوبی بزرگ چطور مشتری جذب کنم بهترین مشورتی که خودم تشخیصش بدم براش شارژ ۲۰ هزار یا شاید بالاتر بفرستم

بازار اگهی فروشگاهی بزن

چیه چیشده ؟من یه دختری ام که هم نمازشو میخونه و محرم  میره روضه نذر برمیداره هم دوس داره پیرسینگ بزنه تتو کنه و موهاشو هفت رنگ کنه هم دوست داره کنار نماز مغربش زیارت عاشورا بخونه هم دوس داره برقصه و اهنگ گوش بده حتی دوس داره سیگارم بکشه (نکشیدما دوس دارم فقط) یه جاهایی چادریه یه جاهایی نه دوس داره دستاش پر از انگشتر باشه از طرفی یه دانشجوی متشخص تو دانشگاه باشه دوس داره یه مامان با نظم و مهربون باشه در آینده ولی گاهی وقتا اینقددیوونه بازی درمیاره که نگو همش توسط مامانش سرزنش میشه و شوهرش عاشقشه  سرمان را با دین بریدند🍂نه تنها کسانی که ستمگرند بلکه کسانی که ستم را میپذیرند هم نزد پرودگار عالم جایگاهی ندارند🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زحمت میکشی تروخدا؟

اینجا اگر کسی ایده ی خیلی تاپی داشت که خودش پول در می اورد 

به همه چیز میخواید راحت دست پیدا کنین

بیست تومن یه 5 تومن بزار روش برو مشاوره کسب و کار بگیر

برام دعا میکنی گره مشکلاتم باز بشه؟

اول از همه میتونی عکس بگیری عکس های با کیفیت بزاری توی دیوار چون اونجا خوب خرید میکنن دوم این سایت کمدا اونم خوبه میتونه آیتم ها رو اونجا بزاری اونم میتونه بهت کمک کنه برو چند تا تبلیغات بگیر بزن به دیوار یا مثلا یک جا توی دور فلکه شهرتون تبلیغات بزنی

اولا ورشکسته نشی   دوما مغازه ات جاش باید خوب باشه، صداقت و کیفیت بالا با قیمت پایین سود کم اولش باید داشته باشی، تبلیغات اینستاگرام هم پیج بزنید هم در پیج دیگران تبلیغ کنید، دیوار به نظرم خوبه

اول از همه میتونی عکس بگیری عکس های با کیفیت بزاری توی دیوار چون اونجا خوب خرید میکنن دوم این سایت ک ...

تو اینستا پیج بزن  اگه مثلا کسی از فانیلا پیج بزرگ داره بگو واست تبلیغ کنن فالوورا بره بالا کم کم میگفتی رو روال