2777
2789
عنوان

کاشکی دنیا مثل قدیم ها بود

180 بازدید | 24 پست

خیلی زن ها در حال تغییر هستن دلم برای خودم میسوزه که هیچ کاری نمیتونم بکنم آدم اذیت میشه حس میکنم تو چشم شوهرم هم افتادم زن های سی ساله انگار دختر چهارده ساله همش تو باشگاه و آرایشگاه و عمل های زیبایی الان می‌دونم ی عده دعوام میکنید اما این زندگی و شرایط من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شماهستم نمیشه نمیرسه پولمون که بخوام باشگاه برم ومدام ارایشگاه باشم،منم دلم میخواد برم همه ی کارهای زیبایی انجام بدم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

من دعوات نمیکنم

ب نظرم خوبه زیبا بودن و اهمیت دادن ب خود

ولی ب بعدش فک میکنم اوکی ک عادت داشه ب تعریف شنیدن وقتی پیر شه و دگ کسی نگاش نکنه روحش تیکه تیکه میشه

تو هرچیزی ب نظرم افراط بده

حد وسط

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲

واقعا منم همین حس رو دارم همه چیز افراطی شده خیلی البته بیشتر ایرانیا اینجور شدن خارجیا سمت سادگی و پیشرفت میرن منم دوست دارم فقط تمیز و شیک پوش باشم و جاهای خاص آرایش کنم دوست دارم راحت باشم واقعا می بینم خانمایی با دماغا و لبای افتضاح گونه های دراز بخدا خیلیاشون اصلا خوشگل نیست اما این مدل مد شده 

من دعوات نمیکنم ب نظرم خوبه زیبا بودن و اهمیت دادن ب خود ولی ب بعدش فک میکنم اوکی ک عادت داشه ب تع ...

آخه اهمیت دادن ی حدی داشت کاشکی یکی پیدا نمیکنی دماغش عملی نباشه دندون هاش درست نشده باشه و....منم نمیگم بخدا بی فکرم اما اصلا نمیتونم در این حد 

خب آخه شرایطش ندارم هزینه اش

خب چون من و شما هزینه اش رو نداریم 

نباید بگیم کاش هیچکس اینجوری نبود 

کاش تمام زنان سرزمینم شاد باشن 

هرجور که می‌خوان زندگی کنن،،،،

هرکاری که میخوان و راضی هستن انجام بدن 

هر عملی و کاری که می‌خوام بکنن

محدود نباشن ،،،،،

مثل من و شما نباشیم که تو دلشون بمونه !

قدیم هم اینجوری بود !!مگه فیلم فارسی قدیمی ندیدی 

خانوماییی که چقدر شیک پوش بودن و خرج و آرایش و مدل مو 

و خانومایی بودن که با چادر و دامن و حتی نمیدونستن لوازم آرایش چیه

منم مثل شماهستم نمیشه نمیرسه پولمون که بخوام باشگاه برم ومدام ارایشگاه باشم،منم دلم میخواد برم همه ی ...

منم باشگاه که واقعا نمیتونم با بچه اما یکم اضافه وزن داشته باشی زشته حتی نمیشه خیلی لباس خرید اینقدر گرون شدن