2777
2789
عنوان

چطوری روی اعتماد بنفسمون کار کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتابایی ک درمورد این موضوعن رو بخون تلقین هم خیلی جوابه و اینکه سعی کن افکار منفیتو حذف کنی 

میشه یک کتاب خوب و عالی بهم معرفی کنی؟

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️
اینجا نمیتونم بگم چون خیلیا بهم میپرن 

لازم نیست بگی 

خودت بدونشون 

و خب بشناس خودتو 

و مثلا نکات منفی چهره و .... رو دوست داشته باش 

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
خودتو با دیگران مقایسه نکن. 

مقایسه نمیکنم ولی وقتی اونا جورین ک از خرطوم فیل افتادن صرفا جهت اینکه ماشین دارن یا آزادن یا از نظر مالی ازم بهترن من چطوری بی تفاوت باشم؟

تمام غصه های دنیا را با یک جمله میشود تحمل کرد!!!        خدایا میدانم که میبینی❤️
کتاب بخونید.  درموردِ اعتمادبه‌نفس، کلیپ‌های زیادی هست.  کمک می‌کنه. کانالِ تلگرام هم، ج ...

تلگرام ندارم

روی شرایطتت کار کن اگه شرایطتت خوب بشه اعتماد به نفس ات میره بالا اعتماد به نفس الکی که به درد نم ...

شرایط چی

میشه مثال بزنی

خیلی بده واقعا

وای منم خیلی خود کم بینی داشتم خیلی شکستم بعدش گفتم مگه بدتر از این هم هس 

آدما رو میبینم دور از جون به همه ب چشم بع بعی میبینم اصلا انگار نه انگار آدمی دور و ورمه خیلی راحتم خییییلیییییی 

و اینم بگم نه بی ادبی میکنم نه از حد می گذرونم فقط نظر کسی برام مهم نیس و خیلی عالی تو جامعه ظاهر میشم 

کارهایی که جرئت نمیکردی انجام بدی انجام بده  برو تو دل ترسات  فک کن روز اخر عمرته  ...

اینم فکر خوبیه 

عاشقش شدم

میشه یک کتاب خوب و عالی بهم معرفی کنی؟

عشقم  من زیاد نخوندم که بخوام معرفی کنم

اعتماد ب نفس برای دامیز

اینو خوندم

تونیتی بخون

فک کنم پی دی افش هم باشه😍

وقتی تحویلت نمیگیرم ینی حال نمیکنم باهات.                                    پس ریپ نزن😕🌱
دیوار ی قسمتی داره همایش رایگان برگزار میکنه یا با هزینه خیلی پایین برای اعتماد ب نفس سعی کن شرکت ...

چطوریه ؟