چند تا روش وجود داره بستگی به زائقه ی شما داره که کدوم رو دوس داشته باشین (ما کشمش دوس نداریم بدون کشمش درست میکنیم)
روش اول خوب برنج رو که معلومه جداگانه آبکش کن و بزار دم بکشه دوس داری یکم هم زعفران روش بریز
ولی عدس رو من از چند ساعت قبل خیس میکنم تو یک ماهیتابه پیاز خورد شده بریز یکم سرخ کن تا حدی که پیازا سبک بشن و بعدش گوشت چرخ کرده بریز ونمک بزن و یکم تفت بده کمی سرخشون کن هر ادویه ای که دوست داری بسته به زائقه ی خودتون داره مثل زرد چوبه و فلفل سیاه و دارچین بریز و من بعضی وقتا شوید خشک هم میریزم و اگه دوس داشتی یکی دو تا گوجه رنده کن بریز توش به جای رب - چون اگه خواستی رب بزنی دیگه گوجه نریز( ما با گوجه دوس داریم) بعدش یکم تفت بده بعد از اون من یک آب جوش میریزم یه دونه هم عصاره ی گوشت پودرش رو میریزم دیگه نمک نمیزنم که شور نشه میزارم تا عدس ها با گوشت بپزه اگه دوس داری میتونی آبش کشیده بشه و بعد لابه لای پلو بریزی و بزاری با برنج دم بکشه خواستی یکم هم زعفران روی برنج بریز هم رنگش رو بهتر میکنه هم طعمش
یا اینکه آبش یکم تو ش بمونه و مثل خورشت بشه و جدا سروش کنی
یک روش دیگه هم اینکه که برنج رو وقتی میریزی آبکش می کنی عدس رو جدا بپز لا به لای برنجا بریز با دارچین و روی برنج در آخر زعفران و کره بریز بزار دم بکشه و
جدا گوشت چرخ کرده رو آماده کن و موقع سرو بریز رو ی پلو