2777
2789
عنوان

طرز تهیه عدس پلو با گوشت

838 بازدید | 18 پست

میشه بگین چجوری درست میکنید از اینا که عین لوبیا پلوس برای نذری میدن 🥲

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدس رو ابپز میکنم. 

پیاز رو ریز رنده میکنم و سبکش میکنم و گوشت چرخی رو تفت میدم. 

بعد عدس رو کمی تفت میدم و ادویه میزنم.

ترجیحا برنج رو دمی میذارم . 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

من عدس پلو رو کته درست میکنم..چندتا نکته داره اول پیاز داغ هست و دوم دارچین هست که باید روی عدس پلو بریزی و زعفران...‌

من عدس رو میپزم و آبکش میکنم.بعد پیازداع درست میکنم گوشت چرخی هم یا قلقلی کن یا همونطوری تفت بده...کشمش پلویی هم جدا تفت بده واس روی پلو.

بعد برنج رو کته کن وقتی آبش آخرای تموم شدنش بود عدس هارو اضافه کن وقتی خواستی دم بندازی گوشت و پیازداغ رو بریز روی پلو و زعفرون رو بریز روش و کمی پودر دارچین روش بریز و دم کن.موقع سرو کشمش پلویی ها رو هم روی پلو بریز

یه روز خوب میاد

چند تا روش وجود داره بستگی به زائقه ی شما داره که کدوم رو دوس داشته باشین (ما کشمش دوس نداریم بدون کشمش درست میکنیم)

روش اول خوب برنج رو که معلومه جداگانه  آبکش کن و بزار دم بکشه دوس داری یکم هم زعفران روش بریز

ولی عدس رو من از چند ساعت قبل خیس میکنم  تو یک ماهیتابه پیاز خورد شده بریز یکم سرخ کن تا حدی که پیازا سبک بشن و بعدش گوشت چرخ کرده بریز ونمک بزن و یکم تفت بده کمی سرخشون کن هر ادویه ای که دوست داری بسته به زائقه ی خودتون داره مثل زرد چوبه و فلفل سیاه و دارچین بریز و من بعضی وقتا شوید خشک هم میریزم و اگه دوس داشتی یکی دو تا گوجه رنده کن بریز توش به جای رب - چون اگه خواستی رب بزنی دیگه گوجه نریز( ما با گوجه دوس داریم) بعدش یکم تفت بده بعد از اون من یک آب جوش میریزم یه دونه هم عصاره ی گوشت پودرش رو میریزم دیگه نمک نمیزنم که شور نشه میزارم تا عدس ها با گوشت  بپزه اگه دوس داری میتونی آبش کشیده بشه و بعد لابه لای پلو بریزی و بزاری با برنج دم بکشه خواستی یکم هم زعفران روی برنج بریز هم رنگش رو بهتر میکنه هم طعمش

یا اینکه آبش یکم تو ش بمونه و مثل خورشت بشه و جدا سروش کنی

یک روش دیگه هم اینکه که برنج رو وقتی میریزی آبکش می کنی عدس رو جدا بپز لا به لای برنجا بریز با دارچین  و روی برنج در آخر زعفران و کره بریز بزار دم بکشه و 

جدا گوشت چرخ کرده رو آماده کن و موقع سرو بریز رو ی پلو