سلام خانوما من بعدازبیست روز که عقب انداخته بودم امروز رفتم برای آزمایش دعا کنید باردار باشم چون هرچی بی بی گرفتم منفی میزد به اسرار همسرم امروز رفتم آزمایش دادم علائم هم که سینه درد دارم از چند روز پیش شدیدتر شده وسنگین معذرت میخوام یبوست دارم وشکمم خیلی نفخ داره ودردای پریودی که منو دم به دقیقه میکشونه سرویس وخبری نیست و اینکه پاهام سر میشه و احساس ضعف میکنم از زانو به پایین. دور نافم هم گاهی درد میگیره و اینکه پیاده روی میکنم یا کارای خونه رو انجام میدم یکم که سرپا می ایستم کمرم خیلی درد میگیره
چون من خودمم عقب زدم منی ک اصلا سابقه عقب زدن نداشتم منفی بود
گفتم میرم آزمایش میدم
ولی پریود شدم
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۲۰ روز خیلی هست اگه بودی بی بی چک در جا دو خط میزد
توی اقدام عقب جلو میره
ولی احتمالا هورمونات بهم خورده اگه ازمایش منفی شد حتما برو پزشک زنان
به امید خدا که مثبت میشه عزیزم
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
نمیدونم هرچی خدا بخواد همون میشه نا امید نیستم چون دوسال پیش باردار نبودم بی بی چک زدم مثبت شد رفتم آزمایش بتا دادم و سنو رفتم گفتن اصلا اثری از بارداری نیس وشبش هم پریود شدم براهمون خیلی اعتماد نکردم به بی بی چک