2777
2789
عنوان

حاجت شب حضرت قاسم ع

285 بازدید | 22 پست

خوشکلا سلام

امشب شب حضرت قاسمه

با دلای پاکتون برام دعا کنید به خواسته دلم برسم محتاج دعاهاتونم 😔🥺

نمیدونم چجور باید به این حضرت متوسل شد

میشه ختم صلوات برداریم؟ کسی اطلاع داره!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریشب به اسم حضرت قاسم بود

امروز روز حضرت علی اصغر 

امشب شب حضرت علی اکبر

حاجتروا انشاءالله گل،التماسدعا

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

من شنیدم گفتن با سینی حضرت قاسم حاجتروا شدن بعضیا

اگه میخوایی بیشتر بدونی یا تو نت سرچ کن یا نی نی سایت

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

من شنیدم گفتن با سینی حضرت قاسم حاجتروا شدن بعضیا اگه میخوایی بیشتر بدونی یا تو نت سرچ کن یا نی نی ...

امشب شب حضرت علی اکبره 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

پریشب به اسم حضرت قاسم بود امروز روز حضرت علی اصغر  امشب شب حضرت علی اکبر حاجتروا انشاءالله ...

آهان اخه هیئت ما امشب میخاد مراسم حضرت قاسم رو بگیره🤕

انشالله ، محتاجیم به دعا عزیزم🥺❤

آهان اخه هیئت ما امشب میخاد مراسم حضرت قاسم رو بگیره🤕  انشالله ، محتاجیم به دعا عزیزم🥺❤

رفتی واس من حقیرم دعا کن مشکلاتمون از پا درمون اورده دعا کن حل شه

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣
رفتی واس من حقیرم دعا کن مشکلاتمون از پا درمون اورده دعا کن حل شه

چشم 🥺ختم صلوات برداشتم چندتاشونم برای حل مشکلات شما میفرستم انشالله که حل بشن عزیزم 

شما هم منو فراموش نکنین حدود ۲ ساله مونده به دلم هر کار کردم مشکلم حل نشد😔